Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ditliv kursus – Kræftpatienter kan få gratis hjælp til at skabe sig en bedre hverdag.

14 august - 10:00 - 12:00

Gratis

I efteråret kan du over 5 mødegange få inspiration til at få en bedre hverdag, hvis du har eller tidligere har haft kræft. Kræftrådgivningen i Roskilde afholder Ditliv-kursus, der fokuserer på, hvordan du spiser godt, rører dig godt, sover godt og tænker godt.

Der afholdes informationsmøde d. 14. august 2017 kl. 10.00 til 12.00.

Kræftrådgivningen i Roskilde gentager succesen med Ditliv-kurset, som kan hjælpe nuværende og tidligere kræftramte med at få en bedre hverdag med og efter kræft. Kurset tages sammen med en pårørende.

Ditliv-kurset fokuserer på fire områder, nemlig kost, bevægelse, søvn og tanker. Det er områder, som er en del af alle menneskers hverdag, og som kan blive påvirket negativt, hvis man har eller tidligere har haft kræft. ”Vi ved, at selv små gode ændringer inden for disse fire områder kan gøre en positiv forskel, hvis man får den rigtige rådgivning. ”

”De fire områder er gode at forholde sig til hver for sig, men de hænger også tæt sammen. Det kan have en positiv effekt på de andre områder, hvis du justerer lidt på bare et af dem”, siger Ditliv-underviser Inga Holst og fortsætter: ”Hvis du for eksempel sørger for at røre dig lidt i hverdagen, kan det resultere i, at du sover bedre. En bedre søvn gør, at der er mere styr på tankerne, og det kan give overskud til at spise den mad, der er rigtig for dig.”

Udover at lære om at spise godt, røre sig godt, sove godt og tænke godt, møder du også andre, som er i samme situation som dig på kurset. Det kan være en stor hjælp for mange, som er eller har været ramt af kræft. Anne Marie, der er tidligere deltager i et Ditliv-kursus, havde følgende oplevelse:
”Det var meget livsbekræftende og inspirerende at møde andre i samme situation. Man er altid lidt spændt på, hvordan det vil være, når man kommer i sådan et forum. Er det tungt? Skal man sidde og dele sine personlige historier? Men sådan er det slet ikke. Der er en stor rummelighed og man kommer bare, som man er. Der blev meget hurtigt etableret en åbenhed og fortrolighed – og en meget let stemning. Det overraskede mig. Før jeg kom ind i den her verden, troede jeg ikke, at det ville være sådan. Jeg blev overrasket over, at man kan få skabt så glad, livsbekræftende og opløftende en stemning, når udgangspunktet er, at vi alle sammen har kræft. Men det kan man altså!” afslutter Anne Marie.

Tilmeld dig og få mere information på www.ditliv.dk. Du kan også følge Ditliv på Facebook: www.facebook.com/brugditliv

Kontakt:
Inga Holst, rådgiver og sygeplejerske, Ditliv-underviser i Kræftrådgivningen i Roskilde
Email: roskilde@cancer.dk
Tlf.: 70202648

Deltag i debatten

Detaljer

Dato:
14 august
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kræftens Bekæmpelse
Gormsvej 15
Roskilde, 4000
Telefon:
70202648
Hjemmeside:
www.cancer.dk/roskilde

Arrangør

Kræftrådgivningen i Roskilde
Telefon:
70202648
E-mail:
roskilde@cancer.dk
Hjemmeside:
www.cancer.dk/roskilde