V spidskandidat udmelder ny Venstrepolitik til borgerne i Roskilde

0

Af Annemarie Knigge, medlem af og S-kandidat til Regionsrådet for Roskilde.

I en stor valgannonce sender Venstres spidskandidat Jacob Jensen nye politiske signaler ift. den nuværende Venstre-ledelse af Region Sjælland. At Jacob Jensen føler sig helt særligt knyttet til Roskilde, kan ingen være i tvivl om, når man ser hans annonce. Hans hustru arbejder på sygehuset i Roskilde, hans søn er født på sygehuset og familien bor kun 20 minutter væk fra Roskilde.

Det er jo dejligt, men hvor relevant er det politisk? Jacob Jensen forsikrer borgerne i Roskilde om, at han åben overfor at sikre lægedækning på skadestuen på sygehuset i Roskilde om natten. Det kan jeg som borger i Roskilde og S-kandidat til Regionsrådet jo kun glæde mig over.

Dette harmonerer godt med de socialdemokratiske udmeldinger. Jeg arbejder selv for, at vi skal have en aktiv og funktionsduelig skadestue i Roskilde og fastholde sundhedstilbud på sygehuset, og det har jeg også gjort i den nuværende periode. Men jeg kan som nuværende medlem af Regionsrådet konstatere, at det er nye toner i forhold til Venstres hidtidige holdning igennem de sidste 4 år, hvor Venstre har haft formandsposten.

Vi har altid fået at vide, at der ikke var behov for lægedækning hele døgnet i Roskilde. Derfor håber jeg på at få lejlighed til være med til holde Venstre og Jacob Jensen fast på hans udmelding til borgerne i Roskilde, når et nyt Regionsråd i foråret 2018 skal behandle den endelige plan for tilbud og aktiviteter på i sygehuset i Roskilde.

Deltag i debatten
Del.