Kære Joy (igen)

0

Jan Bjergskov Larsen, folketingskandidat for SF

Socialdemokratiet i Folketinget vil ikke erstatte kontanthjælpsloftet. De seneste undersøgelser viser, at der kommer flere og flere fattige børn. Hvis børn lever i fattigdom i bare ét år, bliver deres muligheder meget mindre resten af livet. Samtidig viser undersøgelser også, at der IKKE kommer mange flere i arbejde. Det undrer ikke mig og SF – vi har hele tiden været modstandere af kontanthjælpsloftet.

Jeg forstår ikke, at du som borgmester i Roskilde ikke vil påvirke Socialdemokratiet på Christiansborg og ministeren for området ved at sende et brev, hvor Roskilde Byråd gør opmærksom på problemstillingen.

Socialdemokratiet i Roskilde byråd udtaler, at ”breve til ministeren ændrer intet”. Du har som Borgmester tidligere sendt breve til folketinget – vedr. digerne i Nordmarken, Vikingeskibsmuseet, togtrafikken og atomaffaldet i Risø.

Joy du sidder i Socialdemokratiets Hovedbestyrelse. Hvad er dit råd til Socialdemokratiets ledelse? Skal kontanthjælpsloftet fortsætte eller skal det afskaffes?

Deltag i debatten
Del.