EL vil gøre op med fornuften

0

Karsten Lorentzen, byrådsmedlem, Dansk Folkeparti

Nej, Dansk Folkeparti vil ikke ”afskaffe menneskerettighederne”, som Jonas Paludan (EL) påstår her i Paperboy den 6.11. Vi ønsker nemlig ikke nordkoreanske tilstande her i landet eller at få det til at minde om Cambodja under Pol Pot. Men vi ønsker at skrive os ud af en forældet konvention, som afspejler verden efter Anden Verdenskrig. Konventionen skal ganske enkelt opdateres.

Så er vi med på vognen igen. Menneskerettighederne er menneskeskabte – det var ikke Moses, der kom ned med dem på stentavler fra Sinaibjerget. Selv Andreas Kamm fra Dansk Flygtningehjælp udtalte, at ”vi kan ikke være forpligtet til at ødelægge vores eget samfund.” I Dansk Folkeparti ”dæmoniserer” vi heller ikke nogen etniske eller religiøse mindretal, men vi er da ganske bekymrede over en borgmester, som for nogle uger siden bekræftede, at moskéen i Allehelgensgade formelt er ejet af den tyrkiske stat, hvilket dog ikke afholdt hende fra sammen med biskoppen at medvirke til det første spadestik sammen med den tyrkiske ambassadør i det, der mest af alt mindede om en slags officiel statsceremoni.

Det er korrekt, at moskéen har været her siden 1989, men der ér altså sket en del i Tyrkiet siden, og det er veldokumenteret, at den tyrkiske stat udøver pression på de tyrkiske befolkninger i udlandet. Til gengæld giver jeg Paludan ret i, at det var tåbeligt af EU’s ledere med Kansler Merkel i spidsen at bestikke den tyrkiske præsident til at bremse flygtningekrisen. Det fik Merkel ikke meget andet ud af end at blive kaldt nazist af Erdogan – hvilket er det tyrkiske styres automatreaktion på enhver kritik.

DF vil til enhver tid forsvare menneskerettighederne, men noget tyder på, at Paludan ønsker et opgør med fornuften, når han ikke adresserer problemet med det tyrkiske styres systematiske udbygning af moskéer og Socialdemokratiets immunitet over for argumenter. Og i stedet vælger at mistænkeliggøre Dansk Folkeparti med det sædvanlige arsenal af trættende og slidte floskler fra 1990’erne.

Deltag i debatten
Del.