Skud mod mand på Sct. Hans Hospital

0

Midt- og Vestsjællands Politi modtog mandag aften via alarm 112 oplysninger om, at en mand var blevet ramt af et skud på et bosted på Sct. Hans i Roskilde.

En 39-årig mand fra Roskilde opholdt sig sammen med flere andre og personalet på et fællesareal på sit bosted, hvor han kort før anmeldelsen blev opsøgt af en mandlig bekendt, som uden varsel skød én gang med kort afstand mod den 39-årige. Han blev ramt i sin ene skulder, men formåede sammen med personalet at søge tilflugt i et nærliggende lokale, hvor man forskansede sig.

Skød igen
Endnu et skud blev affyret mod lokalet, hvor man havde forskanset sig, men ingen blev ramt eller kvæstet som følge af det andet skud. Den mistænkte flygtede efterfølgende fra stedet på ukendt måde og i ukendt retning. Den kvæstede blev bragt til et hospital til behandling for alvorlige kvæstelser i sin ene skulder. Hans tilstand betegnes som stabil, og han er uden for livsfare.

Kendte hinanden
Ud fra politiets foreløbige efterforskning er den mistænkte identificeret som en 31-årig mand fra Nordsjælland, der siden anmeldelsen er blevet eftersøgt intensivt med assistance fra flere politikredse med henblik på anholdelse. De to involverede mænd i sagen havde i forvejen et kendskab til hinanden, og politiet formoder, at skyderiet kan være forårsaget af indbyrdes uoverensstemmelser.

Oversavet haglgevær
Ved undersøgelse af gerningsstedet og området omkring bostedet fandt politiet i går aftes skydevåbnet, som viste sig at være et oversavet haglgevær. Midt- og Vestsjællands Politi behandler sagen som et drabsforsøg og opfordrer den 31-årige mistænkte til at melde sig selv. Eventuelle henvendelser i sagen med observationer i forbindelse med den mistænktes flugt fra området i går aftes bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

 

Deltag i debatten
Del.