ANNONCE:

EVENTKALENDER


Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Se hele eventkalenderen her !


Sport

Ørkenvandring i ørnereden

Kun 647 småfrysende tilskuere havde valgt at bruge deres søndag eftermiddag i Roskilde Idrætspark: Det gav en noget atmosfæreforladt kulisse, der desværre stemte rigtig godt overens med FC Roskildes uinspirerede og tamme spil mod Skive IK – der udløste et fortjent 0-1-nederlag.

Klummer

Hvor blev ordentligheden og værdigheden af?

“Når genskæret af de bonede gulve igen fanger vores øjne, kan heller ikke jeg sige mig fri for at blive draget af guldet og rampelyset – selvom jeg har prøvet – og valgt at sige nej”, fortæller sognepræst Kristian Gylling i denne uges klumme.

Nyt

En samlet pakke

Torben Stevold havde en helt ny bestyrelse med sig, da han blev valgt til ny formand for Roskilde Handel mandag aften i den gamle byrådssal i Byens hus.

Liv

Uropførelse af Naturtoner på Stændertorvet

Lørdag den 21. april kl. 10:15 slippes løjerne løs på Stændertorvet, hvor sangere og musikere kommer syngende eller spillende fra alle retninger for til sidst at smelte sammen til ét stort orkester på Stændertorvet – og borgmester Joy Mogensen spiller for.

Liv

Tilbage til Baldersbrønde

Hvad sker der, når moderne kunstnere møder L. A. Rings Baldersbrønde, der i dag er omkranset af motorveje og industri? Ti kunstnere giver deres bud i Palæfløjen.

Vin-vikaren fra Bornholm

72-årige Erik Munk Cordua lod sig lokke af Meny-købmand Søren Seier Rasmussen til at fortsætte på arbejdsmarkedet, og det har vinmanden ikke fortrudt.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.