Sport
Klummer

EVENTKALENDER


 • Lav dit eget kunstværk

  I hele sommerferien kan du komme på biblioteket og lave dit eget kunstværk med akvarelmaling. Der står materialer på kreabordet, og så du kan komme og bruge det, når du har lyst. Tag gerne en voksen med, der kan hjælpe, og hyg jer sammen. Du er meget velkommen til at udstille dit kunstværk p...

  24 juni - 9 august
 • Lav et kreativt selvportræt

  Sammen med billedkunstner Pernille Toft Lund og andre kreative børn laver du dit eget selvportræt. Vi fylder bogen op med alle mulige spændende og anderledes ting. Vær venligst opmærksom på, at denne aktivitet strækker sig over fem dage, da der skal være god tid til fordybelse! Tid: 24.juni ...

  24 juni - 9 august
 • Kunst i Palæfløjen

  Roskilde Kunstforening viser en livsglad udstilling med to interessante kunstnere, hvis humor og fortæller glæde kommer til udtryk i forskellige materialer og spændende former. Billedkunstneren Susanne Thea har sit eget unikke og fabulerende billedsprog, hvor hun med gru, humor og sanselighed ber...

  1 juli - 00:00 - 31 juli - 00:00

Se hele eventkalenderen her !


ANNONCE:

Nyheder

Nyt

Margrethehåbsparkens beboere er godt trætte af den kommunalt ejede forsyningsvirksomhed, som de mener, løber fra ansvaret i en sag om tilstoppet fællesledning og fugtskader i en af foreningens boliger.

Nyt

Eller historien om det år, hvor vi sagde farvel til festivaltoiletterne.

Nyt

Gæster ved dette års Roskilde Festival har næppe kunnet undgå at bemærke et politiopbud, som er væsentligt tungere bevæbnet, end vi er vant til at se det i Danmark.

Nyt

Det bliver Henrik Bo Nielsen, der overtager som direktør i Museumskoncernen ROMU fra Frank Birkebæk, der har valgt at gå på pension efter 40 år på posten.

Nyt

Med et rekordhøjt gennemsnit på 11,6 sikrede Penille Kryger sig den eftertragtede anerkendelsespris, der hvert år doneres af Logistikkompagniet til den, der opnår højeste gennemsnit på HD SCM.

Nyt

Målet er vækst og arbejdspladser, og midlet er innovation og nye samarbejder mellem kommune, uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Mød Roskildes innovationslaboratorium CORO.

Liv

Hvis det stod på året rundt, ville det nok give anledning til en nabostrid eller to. Men lykkeligvis er det trods alt kun et par uger hver sommer, hvor Anne Weinkouff må leve med nogle temmelig støjende naboer.

Den larmende nabo

Hvis det stod på året rundt, ville det nok give anledning til en nabostrid eller to. Men lykkeligvis er det trods alt kun et par uger hver sommer, hvor Anne Weinkouff må leve med nogle temmelig støjende naboer.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.