ANNONCE:

EVENTKALENDER


Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Se hele eventkalenderen her !


Sport
Klummer

De ting livet er gjort af

De særlige ting, og de særlige oplevelser, vi omhyggeligt udvælger, bliver en del af vores liv. De bidrager til vores liv snarere end at stå i vejen for det.

Nyt

Lejere i nødråb: Vores udlejer driver klapjagt på os

”Vi er fanget i en gråzone”, lyder det fra lejerne på Borgediget 16, der føler sig chikaneret og truet til at opgive deres hjem. Udlejeren Frandsen Ejendomme, der råder over fem udlejningsejendomme i Roskilde, afviser kritikken.

Erhverv

All in på kaffe

Efter et halvt år med lukkede døre er LG Coffee & Juice genåbnet i Ringstedgade. Den vil dog snarest ændre navn og udtryk, lige som fokus fremover vil være på eksklusiv kaffe.

Liv

70 kunstnere udstiller på Musicon

Tiden er kommet, hvor Roskilde og omegn igen kan glæde sig til at dørene åbner til den store Musicon Kunstfestival, hvor publikum over tre dage kan møde 70 udstillende kunstnere – indenfor maleri, tegning, grafik, foto, keramik og skulptur.

Nyt

Fra sandkassen til podiet

Dramatikken var til at tage at føle på undervejs, men slutresultatet tilsvarende positivt for racerkøreren Casper T. Hansen, da Jyllandsringen i weekenden lagde asfalt til anden afdeling af Renault Formel 4 Danmark.

Sport

Mesterskytter fundet

Tirsdag den 8. maj fandt Roskilde Bueskytte Klub sine bedste skytter, da det årlige klubmesterskab blev afholdt.

Sport

Golfspiller på verdensranglisten

19-årige Jakob Falk Schollert fra Roskilde Golf Klub vandt forleden weekend én af landets største juniorranglisteturneringer, da han sejrede i Ping Masters, der blev afviklet i Odense Golfklub.

Verdenskendt vinbonde besøger Roskilde

Onsdag den 30. maj har Roskildes vinentusiaster mulighed for at hilse på og muligvis skåle med den verdensberømt vinbonde Peter Work, når denne kommer til Roskilde og holder foredrag med tilhørende vinsmagning hos Otto Suenson i Skt. Ols Gade.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.