Sport
Klummer

Pas på proportionerne

Vi nærmer os maj måned (forhåbentlig) med forår, sol og traditioner: Selvfølgelig 1. maj arrangementer men også en lille begivenhed, som altid på en onsdag og præcis kl. 12. Kan du gætte, hvad det er?

ANNONCE:

Nyheder

Nyt

Alt gik galt for tilflytteren Jesper Folke Andersen, da han kom i bureaukratimaskinen i Roskilde Kommune.

Sport

HIRK (Himmelev Rideklub) har fået godt fat i børn og unge med deltagelse af 56 børn og unge samt seks voksne til internt dressurstævne i påsken.

Liv

To fotografer og en billedhugger spiller sammen i Palæfløjens nye udstilling, hvor Søren Schaarups organiske figurer i bronze og marmor deler rum med analoge fotografier fra henholdsvis Albert Elm og Alexander Arnild Peitersen.

Liv

Tirsdag den 25. april kl. 19 holder Netværk mod Fattigdom debatmøde på INSP! i Roskilde. Temaet er det såkaldte kontanthjælpsloft og de konsekvenser, det har – ikke mindst for børn i fattige familier.

Liv

Selvom der er mere end to måneder til, at Roskilde Festival 2017 officielt åbner, så var der aktivitet i Dream City allerede lørdag den 22. april – og det vil fortsætte de næste mange weekender frem.

Liv

Den talentfulde soul- og jazzartist Myles Sanko (UK) er på stor turné rundt i Europa, og i den anledning gæster sangeren Gimle Roskilde, hvor han giver sin eneste danske koncert i denne omgang.

Festivalens førstemand takker af

Henrik Rasmussen har stået i spidsen for virksomheden Roskilde Festival siden 1987, men efter 25 år på direktørposten bliver sommerens musikfest hans sidste. ’Rass’ ønsker at afprøve sine erfaringer fra oplevelsesindustrien i det øvrige erhvervsliv.