ANNONCE:

EVENTKALENDER


Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Se hele eventkalenderen her !


Sport

Gymnastik og glæde i Gadstrup

Lørdag den 17. marts var Ramsøhallen i Gadstrup fyldt til bristepunktet af 450 forventningsfulde bedsteforældre, forældre, børn og venner.

Klummer

Noget om det fælles bedste

“At være på barsel tre gange er det mest fordybende, bidragende og phd-agtige studie, jeg nogensinde kommer til at foretage mig – hvorfor regnes det stadig på lige fod med at være arbejdsløs?”, spørger Christine Skou i denne uges klumme.

Liv

Jobbet som lærer er verdens bedste

Den 22-årige lærerstuderende Camilla Aaen elsker sit fag og sin uddannelsen. Hun brænder især for at hjælpe de børn, der har det svært i skolen, og hun oplever, at hun kan gøre en stor forskel for dem. Uddannelsen blev valgt ved et tilfælde, men i dag er hun sikker på, at der ikke findes bedre job i hele verden.

Erhverv

Nabo-butikker får mere plads

En større gruppe håndværkere har gennem de seneste tid været koncentreret omkring butikkerne Eventyrsport og Jagt- og lysfiskerhuset i Algade.

Nyt

Flygtninge kommer bag rattet

Der er mangel på arbejdskraft i transportbranchen, og rekrutteringen er svær, men nu samarbejder Roskilde Kommune med store vognmandsfirmaer om at uddanne flygtninge som chauffører. Første hold havde første skoledag forleden.

Nyt

Quality Street

Området omkring Ringstedgade i Roskilde tegner sig mere og mere som det lækre alternativ
til Algade og Skomagergade. Her lokkes kræsne kunder til fx Design Center Roskilde, Irma,
Hästens, Conditoriet og en række mindre specialbutikker.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.