EVENTKALENDER


 • Foredrag om senfølger efter kræft og kræftbehandling

  Foredrag ved rådgiver og sygeplejerske Inga Holst, Kræftens Bekæmpelse. Over de seneste årtier er der sket en væsentlig forbedring af kræftbehandlingen i Danmark. Samtidig betyder det også, at flere overlever kræftsygdom. Senfølger, er helbredsproblemer, der kan opstå under kræftbehandlin…

  24 november – 00:00

 • Jul i den gamle garage

  Jul i den gamle garage Lørdag 25. Nov kl. 13-? Juletræer, julegløgg, Lottrup juleøl og julegaver. Masser af julehygge, barber, tørkælkning, musik, mad og drikke. Kom og kickstart (h)julen i vores hyggelige værksted. Borgmester Joy Mogensen tænder det store juletræ kl. 17 KnuckleGrease Gara…

  25 november – 13:00

 • Juletog på Hedelands Veteranbane

  Sammen med julen hører traditionerne og derfor glæder Hedelands Veteranbanes medlemmer sig endnu en gang til at køre juletog, fyldte med glade passagerer ud i Hedeland. Juletogene kører følgende weekends Lørdag og søndag den 2/12 og 3/12 + 9/12 og 10/12 + 16/12 og 17/12. Der er afgang 10:35 &…

  2 december17 december


Se hele eventkalenderen her !


Sport
Klummer

Tid til tone

“Selv om det er de hurtige, sociale medier, så er der tid til at tænke sig om – bare en lille smule. Ville man selv gerne have sådan en sviner?”, spørger bibliotekschef Mogens Vestergaard.

ANNONCE:

Nyt

Langt fra stammen

Vi opsøgte Æblehaven i Roskilde, hvor begejstringen for kommunalvalget statistisk set er begrænset.

Nyt

I demokratiets tjeneste

Alle 31 medlemmer af Roskilde Byråd modtager et fast årligt vederlag som byrådsmedlem på omkring 108.000 kroner. Hertil kommer yderligere vederlag for at sidde i ét af de syv udvalg, formandsvederlag, vederlag for børn samt vederlag for at sidde i eventuelle råd og nævn.

Nyt

Førstevælger

Førstevælger er projektet, der skal øge de unges interesse for kommunalvalget – men det er et langt, sejt træk.

Nyt

Politikere mødte vælgerne Café Freunde

En mulig udvidelse af den lokale skole har gennem længere tid stjålet dagsordenen i Trekroner, og netop derfor havde en af den unge bydels borgere taget initiativ til et dialogmøde om tre andre emner, der løb af stablen søndag eftermiddag på en tætpakket Café Freunde.

Nyt

Det blege byråd

Byrådet har et enkelt medlem med tyrkisk baggrund, men bortset herfra portrætterer valgplakaterne over hele kommunen lutter blegansigter. Hvad går der galt?

Nyt

Er der forskel på rød og blå?

Paperboy har taget en snak med byrådskandidaterne Lars-Christian Brask (V) og Tina Boel (SF) i forsøget på at afdække, hvad de to fløje vil med magten.

Nyt

Bøvl og bedrifter

Det kommer muligvis bag på dig – men byrådsmedlemmerne har et liv ved siden af lokalpolitik. Vi har zoomet ind på en god håndfuld af dem, der jonglerer med arbejde og politik, og som også forsøger at finde tid til livet ved siden af.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.