ANNONCE:

EVENTKALENDER


  • Foredrag om arv – ikke nær så kedeligt, som det lyder

    Kræftens Bekæmpelses jurister Charlotte Hjeds og Helena Bever-Gimsing stiller op med foredraget, “Arveret – ikke nær så kedeligt, som det lyder”. Charlotte og Helena taler blandt andet om ægtefællers og børns arveret og hvordan man sikrer sin ugifte samlevende. De fortæller ogs…

    21 marts – 16:0018:00


Se hele eventkalenderen her !


Sport
Klummer

Jeg bor i en ghetto – ligesom dig

“Men måske er vores lokale paradis på lånt tid? Huspriserne er på himmelflugt, så ingen almindelige lønmodtagere snart har råd til at etablere sig her”, skriver sognepræst Kristian Gylling i denne uges klumme.

Liv

Unge har let adgang til snus

De små tobaksposer er blevet et hit blandt de unge. Selvom snus er ulovligt i Danmark, er det intet problem at få fat på for de unge danskere. Snus bliver ulovligt solgt videre på internettet, og selv i mange kiosker er nydelsesmidlet tilgængeligt.

Liv

Roskilde fik Spil Dansk-hæder

Roskilde Kommune var bogstavelig talt toneangivende, når det gjaldt om at præsentere musik på en helt unik måde i Spil Dansk Ugen 2017. Roskilde hædres derfor som Årets Spil Dansk Kommune 2017.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.