ANNONCE:

EVENTKALENDER


Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Se hele eventkalenderen her !


Sport

Casper T. Hansen i premiere-triumf

Den roskildensiske racerkører slap fra sæsonpremieren på Padborg Park med en finalesejr og dermed en foreløbig førsteplads i Renault Formel 4 Danmark.

Klummer

Tak for endnu et år

“Den seneste læseropgørelse fra april i år viser en støt fremgang i forhold til året før, og det tillader vi os at tolke som en tilkendegivelse af, at vi stadig formår at skabe en anderledes lokalavis”, lyder det i Paperboy-redaktør Tomas Skovs klumme, i anledning af nærværende avis fire års fødselsdag.

Nyt

Erfaren direktør til Erhvervsforum Roskilde

Mette Ehlers Mikkelsen er ansat som ny direktør i Erhvervsforum Roskilde. Mere end 30 ansøgere og et stærkt felt helt til det sidste – det var situationen for ansættelsesudvalget i Erhvervsforum Roskildes bestyrelse, der sammen med SAM International har stået for rekrutteringen af den nye direktør.

Nyt

Mette Gjerskov mister ordførerskab

Afskedigelsen kommer efter den seneste tids tumult omkring Mette Gjerskov, der i sidste uge gik imod sin folketingsgruppe og stemte nej til det omdiskuterede maskeringsforbud, også kendt som burkaforbuddet.

Nyt

Byrådet samler inspiration til ny boligpolitik

”Jeg tror, at jeg taler på vegne af hele byrådet, når jeg siger, at vi i dag for alvor har taget hul på arbejdet med at sikre en boligpolitik i social balance. Vi har fået en masse input, som vi kan bruge i det videre arbejde”, siger borgmester Joy Mogensen.

Nyt

Burgere i stedet for bøffer

Det tidligere Jensens Bøfhus i Skomagergade har stået tomt i et halvt år. Snart åbner den københavnske burgerkæde Halifax sin 11. filial, der altså kommer til at ligge i Roskilde.

Sport

Lokalt karate- ikon er 7. dan

I weekenden blev Shihan Jan Bülow fra Roskilde Karate Klub gradueret til 7. dan af den internationale tekniske komité og bestyrelsen i WKO.

Sport

Kampe mod overmagten

Længe lignede det også det forventede nederlag til FCR, men i kampens døende minutter lykkedes det Robert Larsen at udligne den smalle 1-0 føring – som Vejle fik tidligt i kampen.

Vin-vikaren fra Bornholm

72-årige Erik Munk Cordua lod sig lokke af Meny-købmand Søren Seier Rasmussen til at fortsætte på arbejdsmarkedet, og det har vinmanden ikke fortrudt.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.