ANNONCE:

EVENTKALENDER


Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Se hele eventkalenderen her !


Sport

Store og små stjerner til cykelløb i Roskilde

Stændertorvet i Roskilde danner rammen om en stolt tradition søndag den 3. juni, når det er tid til landevejsklassikeren Stjerneløbet. Selvom løbet har mere end 100 år på bagen, er der plads til nye tiltag.

Klummer

Bag fordommene

Da jeg var 18 år gammel fik jeg tatoveret et lighedstegn på min fod. Ikke for lighed, men for lige rettigheder. Jeg gjorde det nok mest af alt i rastløshed midt i de afsluttende studentereksaminer, men det var også et mit stille oprør mod en episode på min daværende arbejdsplads, hvor to kunder råbte og skreg, og krævede min kollega fyret, fordi han var homoseksuel.

Nyt

Billige boliger klar til efteråret

Tirsdag den 15. maj var der rejsegilde på 62 billige energivenlige boliger i boligblokken ’Tunet’ i Trekroner. Boligerne er efter planen klar til de nye lejere allerede i efteråret – og ’Tunet’ er ikke det eneste sted i Trekroner, hvor der kommer flere boliger. Der er også nye boliger på vej ved Folden og Hegnet i Trekroner.

Nyt

Bierne tager et stik hjem

Et nyt forbud i EU mod sprøjtemidlet neonikotinoider vækker et spinkelt håb for vores bier. Men fødegrundlaget for landets over 280 biarter er fortsat på retur.

Liv

Comedy og fadøl på præstegården

Landsbyen Hvedstrup har næppe før set et lignende line-up af komikere samlet på ét sted. Men sikkert er det, at laden på Kristian Gyllings præstegård søndag den 27. maj vil blive indtaget af de herrer Lasse Rimmer, Brian Mørk, Thomas Warberg, Kasper Nielsen og Brian Lykke.

Sport

Store og små stjerner til cykelløb i Roskilde

Stændertorvet i Roskilde danner rammen om en stolt tradition søndag den 3. juni, når det er tid til landevejsklassikeren Stjerneløbet. Selvom løbet har mere end 100 år på bagen, er der plads til nye tiltag.

Nyt

Cykelsti langs Store Valbyvej skydes i gang

Plan- og Teknikudvalget frigiver nu penge til projektering og anlæg af cykelstien langs Store Valbyvej. Stien hæfter sig på stien under Østre Ringvej og vil fortsætte helt til Store Valby.

Liv

En aften med Larsen

Om han er lige så lun som sin far, vil tiden vise. Men sikkert er det, at Sylvester Larsen har etableret sig på den danske musikscene over de sidste 15 år. Fredag kan han opleves i Ramsø Musikhus.

Verdenskendt vinbonde besøger Roskilde

Onsdag den 30. maj har Roskildes vinentusiaster mulighed for at hilse på og muligvis skåle med den verdensberømt vinbonde Peter Work, når denne kommer til Roskilde og holder foredrag med tilhørende vinsmagning hos Otto Suenson i Skt. Ols Gade.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.