ANNONCE:

EVENTKALENDER


Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Se hele eventkalenderen her !


Sport

Ørkenvandring i ørnereden

Kun 647 småfrysende tilskuere havde valgt at bruge deres søndag eftermiddag i Roskilde Idrætspark: Det gav en noget atmosfæreforladt kulisse, der desværre stemte rigtig godt overens med FC Roskildes uinspirerede og tamme spil mod Skive IK – der udløste et fortjent 0-1-nederlag.

Klummer

Tak for endnu et år

“Den seneste læseropgørelse fra april i år viser en støt fremgang i forhold til året før, og det tillader vi os at tolke som en tilkendegivelse af, at vi stadig formår at skabe en anderledes lokalavis”, lyder det i Paperboy-redaktør Tomas Skovs klumme, i anledning af nærværende avis fire års fødselsdag.

Nyt

Ny moské indvies 10. maj: “Det har været hektisk”

Når den nye Ayasofya Moské indvies på Kristihimmelfartsdag den 10. maj, markeres samtidig enden på en ørkenvandring for Roskildes godt 2500 muslimer, der i de seneste tre år ikke har kunnet gå til fredagsbøn i Allehelgensgade.

Liv

Under dæk

Forårets pludselige ankomst har skabt yderligere travlhed hos Vejlebo & Winther.

Liv

Nye vinkler på Roskilde

“Det er mit håb, at Roskilde Fotomarathon kan blive en event, som finder sted hvert år”, siger Birgitte Grøn, der gennem en årrække har stået bag et tilsvarende initiativ i Holbæk.

Erhverv

Gimle-leder ny formand for Danske Live

140 medlemmer af Dansk Live – en interesseorganisation for spillesteder og festivaler i hele landet – var i den forgangne weekend samlet på Tobakken i Esbjerg til årsmøde. Et at punkterne var valget af en ny bestyrelse og formand, og her faldt valget på Lars Sloth, der til daglig er leder af Gimle.

Erhverv

Snow Fun nomineret til Roskildes Erhvervspris

“Jan Krøyer er en dygtig og tillidsvækkende forretningsmand, og han driver i mine øjne én af Danmarks stærkeste specialbutikker inden for sportstilbehør og behandling, som har skabt mange arbejdspladser i byen”, lyder erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensens vurdering af Snow Fun, som er den senest nominerede virksomhed til Roskildes Erhvervspris.

Vin-vikaren fra Bornholm

72-årige Erik Munk Cordua lod sig lokke af Meny-købmand Søren Seier Rasmussen til at fortsætte på arbejdsmarkedet, og det har vinmanden ikke fortrudt.

Ny klub på Roskilde Festival

Den nye KlubRÅ præsenterer navne som Young Boy Dancing Group, Ligia Lewis, Princess Nokia, Jomi Massage og Arcade Fire-forsanger Win Butler.