Få en gratis børnebillet til LEGOLAND ® og fang drager i Det Hemmelige Drageland! I år er vinterferien ekstra sjov for familiens yngste i Nordisk Film Biografer WAVES.

I vinterferien gør Nordisk Film Biografer WAVES noget ekstra ud af biografoplevelsen for børn og barnlige sjæle. Skal familien ind og følge Lego-figurernes kamp mod Duplo – så bliver der uddelt en gratis børnebillet til LEGOLAND ® til hvert barn, som er med i biografen.

Og inden filmens start kan alle børn lege med i Det Hemmelige Drageland, som er opstillet i biografens foyer. Her har dragerne stillet et telt op, hvor børn kan farvelægge tegneark, sminke sig selv og hinanden med dragefarver (som lyser op under UV-lampen!) og afprøve deres viden om drager i en quiz.

Find drager og vind en præmie

Teltets drager har desuden gemt sig rundt omkring i biografen! Måske gemmer der sig en drage bag popcornmaskinen – eller ved vinduet? Find 5 drager og notér de bogstaver, som hver drage har med sig. Samlet set giver bogstaverne et ord, og når det ord er fundet, har biografens personale en lille præmie.

Vinterferiens børnefilm

Det vrimler med gode børnefilm i denne vinterferie:

  • ’Sådan træner du din drage 3’ spiller lige nu
  • ’Lego Filmen 2’ har premiere 7. februar
  • ’Vilde Rolf 2’ har premiere 7. februar
  • Og så kan du selvfølgelig stadig se ’Ternet Ninja’ og ’Skammerens Datter 2’

Find billetter og læs mere om filmene på nfbio.dk

Kilde: Biograferne i Waves

 

Deltag i debatten
Del.