Karlslundes Danmarksseriehold var lørdag d. 19. maj en tur i Fredensborg for at forsøge at hente point i kampen mod rækkens nummer 8.

Karlslunde kom, i modsætning til de foregående kampe, ud med en energi og spil på et niveau, som vi tidligere har set holdet præstere mod afslutningen af kampene. På den måde pressede Karlslunde Fredensborg tilbage og efter kun 6 minutter bragte Marcus ”Madde” Winberg Karlslunde på 1-0.

Efterhånden som kampen skred frem kom Fredensborg mere med i kampen og Karlslundes niveau faldt. I anden halvleg var det Fredensborg der havde den største energi og Karlslunde måtte virkelig kæmpe for at holde hjemmeholdet fra fadet. Det gik og Karlslunde kunne forlade Fredensborg Stadion med alle 3 point.

Resultatet er meget vigtigt og det var en glad holdleder, Frederik Thorsager, som efter kampen sagde: ”Vi ligger stadig sidst i rækken, men vi har fået ny tro på at det kan lade sig gøre, og afstanden til nummer 9 er mindsket til 4 point, så vi vil give alt hvad vi har i de sidste fire kampe for at nå vores mål om overlevelse i Danmarksserien”.

Næste kamp er mod rækkens nummer 3 fra Herlev. Det bliver igen en svær opgave. I det seneste opgør i Herlev tabte Karlslunde 5-0. Det var forårets første kamp, så den er forhåbentlig glemt. Nu gælder det jagten på yderligere point. Det foregår lørdag d. 26. maj kl. 13 på Karlslunde Stadion.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.