Fantasifulde børn og voksne fra hele Danmark har deltaget i Ribenas store tegnekonkurrence, og nu er der blevet udvalgt fem finalister.

11-årige Victoria Madsen fra Greve har været så heldig at få udvalgt sin tegning. De fem finalister dyster nu om at få deres tegning trykt på den klassiske Ribena-flaske.

Det skabte stor glæde hos familien i Greve, da de fik beskeden om, at Victorias bidrag til Ribenas landsdækkende tegnekonkurrence er blevet udvalgt som en af de 5 finalister. Konkurrencen bliver afholdt i forbindelse med at den klassiske solbærsaft i år kan fejre sin 70 års fødselsdag i Danmark.

Flere hundrede har indsendt tegninger til konkurrencen, så det er noget helt særligt, at Victorias tegning er blevet udvalgt som en af de bedste:

“Jeg deltog i konkurrencen, fordi det lød spændende, og fordi jeg godt kunne tænke mig at prøve og se, hvor langt jeg kunne komme i konkurrencen. Og selvfølgelig for at komme i Legoland med mine søskende og bare hygge med dem. Min tegning ser ud som den gør, fordi jeg synes, det er flot og spændende at gå på opdagelse i alle de mønstre og farver, jeg har brugt”, fortæller Victoria Madsen.

 Mange tegneglade deltagere

Hos Ribena Danmark er man glade for den store interesse, der har været omkring tegnekonkurrencen, og de mange farverige og fantasifulde tegninger, der er blevet sendt ind. Faktisk har det har været svært at vælge mellem de mange flotte tegninger:

“Vi har fået rigtig mange fantastiske tegninger fra hele landet. Så det har været svært for os at skulle begrænse os til 5 blandt de hundredvis af flotte tegninger, vi har modtaget. Men nu synes vi, at vi har fundet de rigtige kandidater, der alle vil gøre sig godt på Ribenas fødselsdagsflaske,” lyder det fra Ribena Danmark.

Hos Ribena Danmark er er man særligt imponeret over hvor kreative deltagerne har været. Blandt de mange tegninger er der både solbær-mænd, enhjørninger, fødselsdagsflag og fejring af Ribena. Formålet med tegnekonkurrencen har også været at skabe hygge med farveblyanterne omkring spisebordet i de danske hjem.

En analyse fortaget af Ribena Danmark viser nemlig, at danskerne gerne vil hygge mere omkring kreative ting og bruge mindre tid på tablets og telefoner, som mange synes stjæler familiehyggen. Derfor håber man, at konkurrencen har givet flere blod på tanden til at udfolde deres kreative evner.

Fra den 1 – 10. juni kan man gå ind og stemme på finalisterne og den tegning, man synes skal vinde den store tegnekonkurrence. Victoria og familien håber, at mange vil gå ind og stemme på hendes tegning. Får Victorias tegning flest stemmer kommer hendes tegning til at pryde Ribenas 70 års fødselsdagsflaske, og familien vinder en tur til LEGOLAND samt selvfølgelig et helt års forbrug af Ribena.

Man kan se de 5 finalister og afgive sin stemme på ribena.dk samt på Ribenas Facebook-side fra i dag: http://bit.ly/2Lcxur8

Kilde: Stine Sørensen

 

Deltag i debatten
Del.