Til december er det ti år siden, at Tina Møller med en kompagnon stiftede firmaet Eltident fra et kontor i ErhvervsCentret, dengang det hed Udviklingspark Øresund. Det var småt med kunder i begyndelsen.

De første år som ny virksomhed i implantatbranchen var seje, fordi finanskrisen satte ind i 2008. Det betød, at firmaet skulle passe på pengene. Så Eltident rykkede ind i en erhvervsejendom, de allerede selv ejede. Men nu er tiderne blevet bedre. Firmaet er vokset og har fået solgt erhvervsejendommen.

Derfor er Eltident lige flyttet tilbage i Greves lokale erhvervshus, og det valg fortryder Tina og hendes kolleger ikke. Hun kalder det nye liv som selvstændig for ’Vidunderligt – ligesom at starte på en frisk’.

Tina og hendes kompagnon Elsebeth Harbo har sammen med medarbejderne brugt det meste af sommeren på at tømme den gamle erhvervsejendom og gøre klar til at flytte ind i to store, lyse kontorer på første sal i ErhvervsCentret. De er glade for at være blevet en del af det fælles kontormiljø på Korskildelund 6 i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på motorvejen og med udsigt til marker og græssende køer. Her får de ro til at koncentrere sig om deres forretning, nu hvor de er kommet på plads i de nye rammer med nye skriveborde og reoler, fortæller Tina.

– Det er en vidunderlig følelse at være tilbage i ErhvervsCentret igen. Vi føler os hjemme. Det er ligesom at starte på en frisk. Vi kan virkelig godt lide at være her. Det er hyggeligt at være her, og så gør det da ikke noget, at man har ”opgraderet” ErhvervsCentret med fx lækre mødelokaler, sofaer, hjørnestole, pejs, levende lys og grønne planter. Og så skal vi heller ikke længere bruge tid og energi på alt det praktiske, og det er også rart, at der altid er en nabo i huset, du kan få en snak med, understreger Tina og fortsætter:

– Vi sætter også pris på, at vi og vores kunder har nemt ved at finde en parkeringsplads ved ErhvervsCentret og kan komme hurtigt hertil i bil, så vi ikke spilder lang tid på vej til og fra arbejde, selv om vi selv bare bor i Mosede. Faktisk er der kun een af vores ansatte, der ikke bor i Greve Kommune, siger Tina, der arbejdede som bankrådgiver, inden hun i 2008 valgte at blive selvstændig.

Eltident er vokset gennem årene og ansætter nye medarbejdere

Gennem årene er Eltident vokset støt og rolig og er i dag blandt de største leverandører af tandimplantater samt materialer og maskiner til tandkirurgi i Danmark. Firmaet har fået fem medarbejdere på lønningslisten og er ved at ansætte yderligere en person, fortæller Tina. Hun har daglig kontakt med kunderne, der består af tandlæger og dentallaboratorier fordelt over hele landet.

– Der er en hård konkurrence inden for vores område. Men vi mærker heldigvis en stigende efterspørgsel efter vores produkter, der er med til at øge folks livskvalitet. Efter krisen er der kommet flere penge i hænderne på folk, og det er de færreste, der vil gå rundt og afsløre manglende tænder, når de smiler. Også ældre, der fx mangler alle tænder, kan få glæde af vores implantater, der kan forsynes med et ”tryklås” system, som holder protesen fast i kæben, så man igen kan spise æbler og rå gulerødder, siger Tina.

Hun glæder sig over, at firmaet har fået vind i sejlene og er vokset fornuftigt gennem de sidste år.

– Vi lever på vores 24/7 service. Vi er altid til at få fat på, både på en søndag eftermiddag og i sommerferien. Vi leverer normalt fra dag til dag, og vores kunder kan også selv komme og hente produkterne her hos os i ErhvervsCentret, fortæller Tina og uddyber: Vores mål er at få omsætningen til at vokse med 50 procent over de næste år. Derfor investerer vi i firmaets fremtid ved at ansætte nye folk.

Kilde: ErhvervsCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.