Søndag den 24. april åbner den naturskønne Hedebosti. Greve, Solrød og Roskildes borgmestre cykler eller løber sammen med borgere fra de tre kommuner hver deres del af ruten og mødes til sidst på Hedelands Arrangementsplads, hvor der er fest og fejring af Sjællands nye smukke sti fra Roskilde Fjord til Køge Bugt.

Solrød, Greve og Roskilde Kommuner er glade for og stolte over at kunne invitere alle interesserede til indvielsen af Hedebostien søndag den 24. april 2016.

 Borgmestrene i de tre kommuner skyder indvielsesdagen i gang ved at cykle eller løbe hver deres del af stien sammen med borgerne og en række lokale motionsklubber.

De tre hold mødes til sidst på Hedelands Arrangementsplads, hvor den officielle indvielse finder sted, og der er fest og fejring af Hedebostien med en bred vifte af aktiviteter – lige fra bajonetfægtning, tovtrækning og kanonsalut med frivillige fra Greve Museum, til ponyridning ved Vindinge Rideklub og quiz om vilde dyr med Danmarks Naturfredningsforenings Naturambulance.

Program

10.00: Borgmester i Greve Pernille Beckmann sendes af sted fra Møllehaven 2 i Karlslunde.

10.00: Borgmester i Solrød Niels Hörup sendes af sted fra Karlstrup Kalkgrav ved Højagervej 5 i Karlslunde.

10.45: Borgmester Joy Mogensen sendes af sted fra Vindingehallen på Østre Vindingevej 221 i Roskilde.

11.00-12.00: Arrangementspladsen (Vindingevej 201) åbner med aktiviteter og madboder

12.00-12.30: Officiel åbning og taler ved:

  1. Pernille Beckmann; borgmester i Greve Kommune
  2. Niels Emil Hörup; borgmester i Solrød Kommune
  3. Joy Mogensen; borgmester i Roskilde Kommune
  4. Henrik Lehmann Andersen; direktør i Nordea-Fonden

12.45-14.00: Aktiviteter og madboder åbner igen

 Fakta om Hedebostien Hedebostien er et tværkommunalt stiprojekt, som tilbyder borgere i Hovedstadsområdet en grøn, rekreativ forbindelse på den korteste strækning, der forbinder Roskilde Fjord og Køge Bugt. Projektet har kostet omkring 14 mio. kr. og er finansieret med støtte fra Nordea-Fonden og Arbejdsmarkedets Feriefond.

Hedebostien er realiseret takket være stor lokal opbakning. De frivillige aftaler, der er indgået med lodsejere og en engageret indsats fra en række interessenter og organisationer har resulteret i mange gode løsninger.

Se alle aktiviteter og hold dig opdateret om arrangementet her www.hedebosti.dk.

Deltag i debatten
Del.