Mandag den 13.maj 2019

Kl. 14.56 – Anmeldelse om crossmaskiner, der kørte på et græsarel ved Gersagerparken. Politiet kørte en tur i området uden at finde frem til nogen crossere.

Kl. 18.29 – Crosserne skulle nu være tilbage og holde på et græsareal centralt i Gersagerparken. En færdselspatrulje blev send til stedet, men igen var crosserne væk.

Kl. 19.37 – Anmeldelse om to unge på knallert, der havde en pistollignende genstand. Flere patruljer kørte til stedet og ledte efter de unge på knallert, men fandt ikke frem til nogen. Mens patruljerne var i området kom en ny anmeldelse om, at nu var knallerten med de to unge set ved vaskeriet. Patruljerne søgte igennem hele området uden at finde de to unge. Politiet var på stedet indtil omkring kl.21.00 for at opretholde ro og tryghed i kvarteret.

Kl. 23.32 kom en anmeldelse om, at en person på en knallert var i besiddelse af en pistollignende genstand, hvilket anmelderen følte sig truet af. Et større politiopbud kørte igen til Gersagerparken, for at undersøge sagen. Omkring kl. 00.10 hørtes et brag ved fælleshuset, så en patrulje kørte hurtigt til stedet. Det viste sig, at der var tale om et kanonslag. Politiet fandt ikke frem til personen på knallerten, men blev på stedet indtil der igen var ro i området.

Politiet er meget glade for at opmærksomme borgere underretter politiet, når der sker utryghedsskabende hændelser, så der hurtigt kan skrides ind og få genoprettet roen og trygheden på stedet.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.