Søndag den 24.juni kl. 13.32 fik politiet en anmeldelse om, at tre unge i alderen 14-16 år kørte rundt på én knallert ved en tankstation.

En af de unge skulle endvidere gemme en pistol på maven. Politiet kørte til området og fik kontakt til knallerten, som forsøgte at køre fra politiet, der dog fulgte efter og fik den standset på Bøgelunden, Ishøj, men dog kun med to personer på.

Den ene forsøgte at løbe væk, men blev dog indhentet af politiet, der afhørte to drenge på 14 år fra Greve om kørslen på knallerten. Den havde de ifølge egne oplysninger og brugt den uberettiget til en køretur. De to drenge, der formelt ikke kunne sigtes for noget, fordi de begge er under den kriminelle lavalder på 15 år, blev efterfølgende afleveret hos deres værger, som dermed blev underrettet om sagen.

Senere vil også de sociale myndigheder blive underrettet om sagen.

Politiet formoder, at de to knallertkører er nogle andre end dem, som oprindeligt blev anmeldt for at køre rundt på knallerten, ligesom politiet heller ikke har fået klarlagt eller fundet noget, der kunne minde om en pistollignende genstand.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.