Endnu en forening fra Greve er blevet præmieret i det danske benzinselskab Go’on’s landsdækkende konkurrence om at blive Årets Forening 2018. Greve Ungdoms Brandvæsen fik en delt 3. plads i konkurrencen, og det giver dem en kontant belønning på 15.000 kr. Gersagerparkens Klub Puls vandt prisen som Årets Forening i Region Sjælland.

Greve Ungdoms Brandvæsen var nomineret i Go’on’s landsdækkende konkurrence Årets Forening 2018, her fik de 1176 stemmer i onlineafstemningen, hvilket gav dem en plads i finalen. Den skulle afgøres af en jury, og her endte Greve Ungdoms Brandvæsen på en delt 3. plads i konkurrence med 376 andre foreningen i Danmark.

Greve Ungdoms Brandvæsen er kendt lokalt og nationalt som en forening, der giver medlemmerne unikke oplevelser ud fra mottoet, “prøv noget du aldrig har prøvet før”, og på den måde bliver medlemmerne styrket i deres tro på egne evner. Tirsdag holdt de deres årlige juleafslutning, hvor alle forældre var inviteret med til fællesspisning og opvisning fra børnene. Ved samme lejlighed fik de overrakt beviset på deres flotte placering. Foreningen deltog også sidste år i konkurrencen, og her vandt de 10.000 kroner.

“Vi er utrolig glade for den flotte gestus og præcis som sidste år, så vil vi bruge pengene på nyt udstyr til medlemmerne, da det er en stor post i vores budget hvert år. Vi er en forening, der udfordrer de unge, giver dem selvtillid, flytter grænser, motiverer, udvikler og lærer medlemmerne en masse om samarbejde og det giver et enormt stort sammenhold. Vores instruktører er hjørnestenen i Greve Ungdoms Brandvæsen. Deres frivillige indsats uge efter uge samt deres opfindsomhed i forbindelse med tilrettelæggelse af træning og øvelser gør, at medlemmerne føler sig værdsat, og de føler en stolthed ved “at gå til brandmand”,” fortæller Michael Grønt formand Greve Ungdoms Brandvæsen.

Lokalt selskab er der, hvor de andre ikke vil være

Go’on er et 10 år gammelt dansk benzinselskab, som i løbet af de ti år har åbnet 140 nye tankstationer rundt i Danmark.

“Vi er kendte for at have åbnet tankstationer i landdistrikterne, som er de områder andre benzinselskaber er flygtet fra. De lokalområder hvor vi har stationer er ofte bundet sammen af nogle meget aktive foreninger, der holder de lokale kørende. Derfor vil vi gerne være med til at understøtte foreningerne, så de kan blive endnu stærkere i lokalområdet,” forklarer Mick Kjær, administrerende direktør i Go’on, om baggrunden for konkurrencen.

På hjemmesiden støtdelokale.nu har 376 foreninger været med i konkurrencen, og 62.000 mennesker har stemt. I alt var der pengepræmier til 25 foreninger fordelt på følgende beløb; 100.000, 50.000, 15.000, 5.000 eller 2.500 kr. og foruden den landsdækkende kåring, så er der kåret regionale vindere i Danmarks fem regioner, de belønnes hver med 25.000 kr.

Fakta:

Go’on er et dansk benzinselskab startet i 2009
Go’on har 140 tankstationer i Danmark
Go’on kårer hvert år Årets Ildsjæl og Årets Forening
Greve Ungdoms Brandvæsen vandt 15.000,- for en delt 3. plads i Årets Forening
Gersagerparkens Klub Puls blev kåret til Årets Forening i Region Sjælland og modtog 25.000,-
Go’on er en aktiv spiller i de lokalsamfund, hvor de har tankstationer.

Kilde: Go´on Gruppen A/S

Deltag i debatten
Del.