Som et nyt tilbud kan iværksættere, erhvervsledere og medarbejdere fra nær og fjern møde op i ErhvervsCentret i den internationale iværksætteruge og få ny faglig viden. 

Arrangementerne afvikles som tre workshops i uge 46, 2017 i Greves lokale erhvervshus på Korskildelund 6 i Greve mellem kl. 9 og 11. De tre tilbud handler om personlig udvikling, rekruttering og salg og forhandling. Det er gratis at deltage for alle, der har lyst. Man behøver ikke være fra lokalområdet, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard fra Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret.

– Vi har i år valgt at deltage i den internationale iværksætteruge ved at udbyde tre workshops om morgenen og formiddagen. Tanken er at tilbyde selvstændige erhvervsdrivende og medarbejdere et afbræk i en ellers travl hverdag, hvor de kan mødes og netværke med andre ligesindede. Vi har valgt at afvikle arrangementerne tidligt på dagen, så de fleste forhåbentlig kan nå både at deltage og arbejde bagefter, fortæller Dorte Kjærgaard, der til daglig vejleder mange iværksættere og virksomheder om deres forretning. Og hun har meget at se til.

For iværksættertrangen er stor i Greve og Solrød, og det gavner beskæftigelsen. I Greve Kommune står iværksætterne for mere end 16 procent af arbejdspladserne, viser fx den seneste VækstVilkår analyse udarbejdet af Center for Vækstanalyse for Vækstforum Sjælland.

Dorte Kjærgaard håber, at iværksætterugen er med til at skabe synlighed om de mange forskellige ydelser, som iværksættere og virksomheder kan drage nytte af i forbindelse med etablering, drift og udvikling af deres forretning.

– Vi vil gerne med vores deltagelse i iværksætterugen hjælpe aktører i erhvervslivet med at skabe kontakt til andre virksomheder, så de kan sparre med hinanden helt uformelt. Uanset om du er ny iværksætter eller en garvet erhvervsdrivende eller lønmodtager, er det guld værd at have nogle rigtig gode netværksforbindelser. Ofte ser vi, at det kan føre nye givtige samarbejdsrelationer og ny forretning, understreger Dorte Kjærgaard. Hun understreger, at du kan tilmelde dig via ErhvervsCentrets hjemmeside.

Bliv opdateret på salg og forhandling i iværksætterugen

En af dem, der har meldt sig under fanerne til at afholde workshop i ErhvervsCentret i iværksætterugen, er 50-årige Søren Mølby Henriksen, der lige er sprunget ud med egen virksomhed Provations i Vækstfabrikken Greve i ErhvervsCentret. Han har lang karriere bag sig med forhandling og salg fra den finansielle sektor, herunder Danske Bank og Nordea.

– Jeg ønsker at dele min erfaring på salg og forhandling med andre nystartede virksomheder. Lige netop disse to discipliner er ofte svære eller mere eller mindre ukendte for de fleste. Så forhåbentlig tør deltagerne bagefter kaste sig ud i et salg og en forhandling, og det med et godt resultat, udtaler Søren Mølby Henriksen.

Du tilmelder dig via ErhvervsCentrets hjemmeside: www.erhvervscentret.greve.dk

Kilde: ErhvervsCentret Greve

Deltag i debatten
Del.