Onsdag den 3.oktober kl. 13.29 blev politiet sendt til en anmeldelse om udenlandske butikstyve i et supermarked.

To rumænske mænd på 31 og 32 år blev tilbageholdt i butikken af personalet, idet de af en anden kunde var blevet set fylde en kurv med barberblade.

Kunden var en 42-årig kvindelig butiksdetektiv der havde fri, men der i kraft af erfaring fra sit job opfattede de to mænds adfærd som mistænkelig. Den opmærksomme kunde gjorde personalet opmærksom på mændene, hvilket de to måtte have opfattet og sat kurven med barberbladene fra sig igen.

For da mændene kom til kassen havde de ikke længere kurven med barberblade med sig. De købte en sodavand og nogle bananer. De to mænd fra Rumænien blev tilbageholdt ved kassen af personalet fra butikken, mens den 42-årige kvinde ringede til politiet.

Den kvindelige butiksdetektiv bemærkede et køretøj på parkeringspladsen foran supermarkedet. I bilen lå der flere nye ting, hvorfor hun fik en mistanke om, at disse ting var tyvekoster. Det viste sig at være de to tilbageholdte rumæneres bil, som politiet efterfølgende fik indbragt til nærmere undersøgelse.

De to mænd blev anholdt og taget med til politistationen. Der blev ikke fundet noget i bilen, der kunne fastlægges som værende stjålne genstande, men der blev fundet ca. 1 gram hash i bilen.

Den 32-årige mand fik en straksbøde, idet han vedkendte at hashen, som blev fundet i bilen tilhørte ham.

De to mænd blev endt afhøring og sagsbehandling løsladt.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.