Foråret er kommet i hvert fald ifølge DBU turneringskalender. Det betyder, at turneringerne igen starter op og heriblandt Danmarksserien, hvor Karlslunde IFs førstehold hører til.

Så selv om der har været vinterpause fra turneringskampene, så har der været livlig aktivitet på kunstbanerne rundt omkring. Karlslunde har været i gang siden d. 12. januar og det er siden da blevet til flere flotte resultater mod klubber fra anden division.

Således har Karlslunde spillet 1-1 mod både Slagelse og Vanløse, slået Avarta 2-1 og seneste gået fra banen med en sejr på 1-0 over Prespa Birlik fra den svenske anden division. Sidstnævnte foregik under et træningsophold i Tyrkiet. Nu er holdet vendt hjem og så småt klar til turneringsstart. Der udestår en enkelt træningskamp, som spilles på hjemmebanen Strandgaard Park nu på søndag d. 17. marts kl 11.

Her kommer Allerød fra Danmarksseriens pulje 2 på besøg. Allerød ligger efter første halvdel af turneringen på en 7. plads mens Karlsunde har overvintret på pulje 1’s 3. plads.

Så hvis du vil være med til tyvstarten på Danmarksserien, så er det altså den kommende søndag d. 17. marts kl 11 på Strandgaard Park (kunsten), hvor der bliver mulighed for at få banket isen af fingrene inden det for alvor går løs efterfølgende lørdag d. 23. marts kl 13. Her tager Karlslunde imod topholdet fra Avedøre, som med 34 point mod Karlslundes 26, har holdt vinterpause på rækkens førsteplads. Karlslunde får i øvrigt en spændende start på forårssæsonen.

Det bliver til 4 hjemmekampe i de første 5 runder og det bliver mod alle rivalerne til topplacering i rækken. Udover Avedøre d. 23. marts, så kommer Greve på besøg d. 30. marts, Holbæk d. 13. april og GVI d. 20. april. D. 6. april skal Karlslunde en tur til Herlev men så har de også mødt de nuværende nummer 1, 2, 4 og 5 og kommer de godt ud af disse møder, er de sikret en topplacering i rækken.

Så kan det ikke blive mere spændende

Kilde: Karlslunde fodbold

Deltag i debatten
Del.