Flere og flere kommer hver søndag til Greve Midtby Center for at besøge Lions klubbernes Søndagsmarked. Det vil vi gerne takke for på årets sidste markedsdag søndag d. 10.september med salg af kræmmerpølser, øl og vand til lyden af traditionel jazzmusik.

Rigtig mange finder hver søndag vejen til Greve Midtby Center for at besøge markedspladsen og gøre en god handel på Lions klubbernes Søndagsmarked.  Stedet hvor Hedeboegnen og Vestegnens måske bedste loppe- og kræmmermarked finder sted hver eneste søndag sommeren igennem.

Hen over sommeren, fra maj til september, har mere end 1.200 loppefolk og kræmmere, pakket bilen lørdag eftermiddag med en masse gode genbrugsting for at køre til Greve Midtby Center.

Der kommer således loppefolk og kræmmere fra et meget stort opland, helt fra Lolland mod syd til Hillerød mod nord for ikke at glemme Dragør mod øst.

De første kommer tidligt om morgenen, før kl. 6, for at få lige den plads de gerne vil stå på og lige så tidligt kommer de første kunder og opkøbere, selv om markedet først officielt åbner kl. 9. Der er altid mulighed for at gøre en god handel dagen igennem, når private sælger ud af deres indbo.

Endnu engang er det blevet bekræftet, at både kræmmere og de mange besøgende er et trofast folkefærd. På et udendørs marked, er det vejret der bestemmer om der kommer folk og i år kunne vi godt have ønsket lidt bedre søndagsvejr.

Vi har valgt, at den første søndag i maj er årets første markedsdag og den anden søndag i september er sæsonens sidste Søndagsmarkedsdag.

De 3 Lions klubber, Greve, Karlslunde og Tune vil gerne sige tak til alle loppefolk og kræmmere, som trofast har befolket Søndagsmarkedet samt til alle besøgende, som har gjort det givende og underholdende at møde op søndag efter søndag.

Hele overskuddet går uden nogen form for administration til at yde en humanitær indsats for trængende i lokalområdet og på landsplan.

Vil du være med i Lions og vil du høre mere om verdens største private humanitære organisation, er du meget velkommen til at kontakte os. Kig ind på hjemmesiderne greve.lions.dk, karlslunde.lions.dk, tune.lions.dk og følg os på Facebook, Søndagsmarked

Kilde: Lions klubberne i Greve kommune, Lions Greve, Lions Karlslunde og Lions Tune

Deltag i debatten
Del.