Tirsdag den 23.januar kl. 11.03 fik politiet en henvendelse fra en 88-årig kvinde fra Greve, der netop havde været udsat for et tricktyveri.

I det hun i Grønlykkeparken blev kontaktet af en engelsktalende mand (A), der spurgte om vej, samtidig med at han ville have hende til at vise vejen på et kort. En anden mand (B) kom til stedet, og A og B talte sammen indbyrdes, og de forlod stedet.

Herefter opdagede den 88-årige, at hendes håndtaske med bl.a. pung med ca. 150 kr. og diverse kort manglede fra kurven i rollatoren.

De to fremmede mænd blev beskrevet som:

A: Mand, Dansk af udseende, 25-30 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: Muligsvis brunligt tøj, Medbragte: Kort; og

B: Mand, Dansk af udseende, 30-35 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk. Politiet ledte forgæves efter de to mænd i området og fandt heller ikke tasken efterladt.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.