Akuttilbuddet er fra 1. januar 2018 et permanent tilbud til borgere, der har brug for øjeblikkelig hjælp.

Der kan være mange årsager til, at man havner i en krise. Det kan være en fyring, en skilsmisse eller noget helt andet, der gør, at man føler sig ensom, er modløs eller stresset og har brug for hjælp nu og her.

Akuttilbuddet er et tilbud for alle voksne Greveborgere eller pårørende til et familiemedlem, der er kommet i en akut psykisk krise og ikke ved, hvad de skal gøre.

Formand for Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget Liselott Blixt har set frem til, at tilbuddet nu er blevet en varig løsning:

“Mange Greveborgere har haft glæde af Akuttilbuddet, da det giver en tryghed for borgerne, at de kan få hjælp fra professionelle folk på alle tider af døgnet”.

Tilbuddet har eksisteret i tre år med støtte fra Socialstyrelsen. Og en undersøgelse foretaget af Deloitte Consulting viser, at der i gennemsnit har været 117 henvendelser om måneden.

Greveborgere kan anonymt ringe eller komme uden en henvisning fra lægen. Akuttilbuddet har til huse i Aktivhuset i Freyas Kvarter 44, 1. 6. stuen, og der er åbent alle ugens dage kl. 15-08.

Kilde: Greve Kommune

 

Deltag i debatten
Del.