Den 25. september parkerer Eaton for en stund sit rullende teknik showroom i Køge og Greve. Det er en mulighed for lokale virksomheder for at blive opdateret på den nyeste udvikling inden for den danske installatørbranche.

Når man gerne vil have et nært forhold til sine kunder og samarbejdspartnere, må man nogle gange tage utraditionelle metoder i brug. Det har en af Danmarks førende virksomheder inden for strømstyring taget konsekvensen af ved at pakke en bus med produkter og tage på Danmarksturne.

Således inviterer Eaton på den 25. september ombord i sin såkaldte tech-bus ved stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller på Tangmosevej 102 i Køge fra kl. 7 til 10 og på Geminivej 32 i Greve fra kl. 12 til 15.
Der er tale om intet mindre end et rullende showroom i en ombygget minibus, hvorfra Eaton præsenterer nyeste komponenter og installationsmateriel for den danske installatørbranche.

”Vi forventer nogle både hyggelige og produktive dage, hvor lokale el-installatører får mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden i branchen og samtidig kan stille spørgsmål til vores eksperter. Ideen blev født sidste år og blev taget vældigt godt imod over hele landet,” siger Jette Grønberg, Marketing Manager i Eaton Danmark.

Eatons tech-bus er på Danmarksturne i hele september med stop i 22 byer i Jylland, på
Fyn og på Sjælland.

Om Eaton

Eaton er en Power Management-virksomhed, der i 2017 omsatte for 20,4 milliarder
dollars. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at styre
elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde.
Eaton har ca. 96.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du
kan finde flere oplysninger på Eaton.dk.

Kilde: Morsing

Deltag i debatten
Del.