Det blev en skidt start for Danmarksserieholdet fra Karlslunde IF da de lørdag d. 30. september tog mod Taastrup FC.

Efter godt 10 minutter var holdet bagud med 2-0. Måske var drengene fra Karlslunde ikke helt kommet ud af træningstøjet til kampstart men de svarede hurtigt godt igen.

Med opspil til flere kæmpe chancer og et fremtvunget straffespark burde Karlslunde have gået til pause med en føring. Sådan gik det desværre ikke og ved halvleg stod det stadig 2-0 til gæsterne. Der gik dog ikke lang tid af anden halvleg før hjemmeholdet kom på tavlen til 1-2 efter et godt gennemspillet angreb.

Her efter var det igen Karlslunde der spillede sig frem til flere store chancer men præcis som i første halvleg var det ikke muligt at få bolden det sidste stykker over stregen. I stedet bragte gæsterne fra Tåstrup sig yderligere foran med ca 10 minutter igen og i de sidste minutter gik det igen galt og Tåstrup kom på 4-1 inden dommeren fløjtede kampen af.

Med nederlaget måtte Karlslunde rykke en plads ned og ligger nu på 8. pladsen i rækker. I den kommende weekend, lørdag d. 7. oktober kl 13, har Karlslunde igen hjemmekamp. Denne gang kommer Stenløse BK på besøg.

Den omvendte kamp i Stenløse, sæsonens første, endte med en sejr til hjemme-holdet på 1-0, så der er lagt op til revanche. Mød endeligt op og vær med til at støtte holdet på stadion, hvor der, som altid, vil være salg af øl, vand, vin, pølser og stort lotteri når FC Kiffen er på pletten.

www.karlslundefodbold.dk

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.