Karlslundes Danmarksseriehold kæmpe og kæmper for at komme væk fra sidstepladsen i Danmarksseriens pulje 1.

Forrige weekend var holdet en tur i Stenløse og vendte, efter en hæsblæsende afslutning på kampen, hjem med et enkelt point efter 2-2. Stenløse kom foran 2-1 i det 93. minut på straffe og Karlslunde udlignede i det 94. minut.

Seneste weekend tog holdet så i mod det absolutte tophold fra Slagelse. Det blev en kamp i et meget højt tempo, hvor Karlslunde var godt med gennem hele kampen dog uden at komme op på det niveau, som er set tidligere. Slagelse havde kampen igennem et hav af dødbolds situationer og scorede alle deres 3 mål på hovedstød netop efter hjørne- og frispark. Slagelse kom på 3-0 i det 61. minut og det var startskuddet til at Karlslunde fik styr på spillet og kom op i nærheden af det spil som holdet kan. Det gav flere chancer og efter et flot opspil fik Andreas Stær, i det 66. minut. scoret efter en assist fra Samandar Ahmadi. Stillingen holdt kampen ud og Slagelse tog hjem med alle 3 point. Det blev præcist så svært som forventet men holdet ærgrer sig over ikke at være på niveau i hele kampen.

Nu glæder det FA 2000 fra Frederiksberg. Karlslunde drager mod 2000 nu på lørdag d. 5. maj, hvor de kl 13:45 stiller op i Frederiksberg IP. De faste støtter drager med men der er garanteret plads til flere.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.