11 virksomheder fra Greve Kommune er med på Dagbladet Børsens liste over årets gazeller. Heraf er syv helt nye Grevegazeller, tre modtager en gazelle for fjerde gang, mens en modtager den for anden gang. En af de Grevevirksomheder, der for første gang har fået en gazelle, er tømrer- og snedkerfirmaet Trio Træ ApS, der blev etableret af tre venner i 2013 med adresse på Ole Larsensvej 3 B i Greve.

Trio Træ ApS udfører alle fag- og hovedentrepriser inden for tømrer- og snedkerfaget. Firmaet, der lige har fejret fem års fødselsdag, har tre ejere med mere end 20 års erfaring i branchen. De tre partnere Michael Laumann-Høi, Søren Jarner og Nicolaj Pedersen havde kendt hinanden i mange år fra tidligere beskæftigelse. De delte den samme kærlighed til tømrersnedkerfaget men var frustrerede over håndværksfagets blakkede ry. Baggrunden for at starte firmaet Trio Træ ApS sammen var, at de ville gøre det bedre. Den faglige kvalitet og kommunikationen med kunderne skulle være tip-top!

– Vi går op i at levere en høj kvalitet, og vores kommunikation med kunderne skal altid være rigtig god. Kundernes tilfredshed betyder alt! De skal ikke have bøvl med at fange os på telefonen eller mailen, når de har brug for det. Vi har en enkel regel om, at vi altid tager telefonen, når den ringer, og vi besvarer alle mails inden for 24 timer. Vores kunder skal kunne stole på os. Hvis vi fx har lavet en aftale om at komme ud til fru Jensen på onsdag kl. 7.00, og vi bliver forhindret, så ringer vi tilbage og fortæller det og laver en ny aftale. Det kan betale sig at opføre sig ordentlig. For når vi behandler fru Jensen godt, også selvom det bare er en lille glasliste, vi skal udskifte for hende, så husker hun det og kontakter os næste gang, hun har brug for det – og så anbefaler hun os til andre i sit netværk, fortæller Michael Laumann-Høi.

Drømmen om at få succes sammen som venner med et tømrersnedkerfirma er gået i opfyldelse

Siden etableringen af firmaet i 2013 har omsætningen været støt stigende, og i år har den rundet seks millioner. I dag er Trio Træ ApS vokset fra tre til syv medarbejdere fordelt på tre lokationer på Sjælland. De tre partnere har ansat to svende og to lærlinge. Michael fortæller, at han oplever, at det er en fordel, at de er tre om at eje og lede firmaet, der sælger mest til private men også til erhverv.

– Vores spidskompetence er at lave tilbygninger i træ blandt andet til børnefamilier i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi bygger fx et nyt børneværelse på huset eller et nyt køkkenalrum. Vi har en strategi om at tage alle tømrer- og snedkeropgaver ind for private, som tæller ca. 85 procent af omsætningen. Og når vi så også af og til får en stor kontrakt i hus på flere millioner, så er det givtigt, at vi er tre ejere, der kan sparre med hinanden. Seks øjne ser bedre end to. Du sover ganske enkelt bedre om natten, når du har to andre til at kvalificere dine beslutninger, understreger Michael.

Trio Træ ApS i tal

Trio Træ ApS har med de tre partnere Michael Laumann-Høi, Søren Jarner og Nicolaj Pedersen i spidsen præsteret en flot vækst. Af regnskabstallene fremgår det, at vækstprocenten er på 156 procent og oms./bruttoresultatet er landet på 2.770 kr.

Mange gazeller er fra Greve

Borgmester Pernille Beckmann glæder sig over, at 11 Grevevirksomheder er kommet med på Dagbladet Børsens gazelleliste med i alt 2099 danske virksomheder.

– Et stort tillykke skal lyde fra mig til vores 11 gazeller. Jeg er både glad og stolt over, at vi har et sundt erhvervsliv og stærkt iværksættermiljø. Som kommune sætter vi rammerne for vores lokale virksomheder, men det er dem, der knokler for at skabe fremgang, vækst og nye private arbejdspladser i kommunen, siger Pernille Beckmann.

Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig også over, at Greves erhvervsliv er i fremgang og er repræsenteret på gazellelisten inden for forskellige brancher.

– Jeg glæder mig over, at vores lokale virksomheder blomstrer, er gode til at tjene penge og formår at skabe nye arbejdspladser. Det har en positiv afsmittende effekt på udviklingen i hele vores kommune. Vores virksomheders udvikling er vigtig for kommunens fremtid, og derfor prioriterer vi en tæt dialog og et konstruktivt samarbejde med erhvervslivet for at skabe de bedste rammer for deres forretning, siger Tina Charlotte Koeffoed.

Følgende 11 Grevevirksomheder er i år kåret som gazeller:

 • DP Regnskab ApS
 • Krintel Entreprise ApS
 • Lars Laj A/S
 • Maximus Kran- og Specialtransport ApS
 • Scanacid A/S
 • Tapperiet ApS
 • TD-K A/S
 • Trio Træ ApS
 • Trolle VVS og Gasteknik ApS
 • Tømrerfirmaet Sten Jensen A/S
 • Vognmand Freddy Frederiksen ApS.

Fakta: Hvad er en gazellevirksomhed?

Gazelle er en betegnelse for en hurtigt voksende virksomhed, der som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode. Udtrykket udspringer af den årlige gazelleundersøgelse, som er blevet udarbejdet af Dagbladet Børsen siden 1995.

Kilde: ErhvervsCentret i Greve

Deltag i debatten
Del.