Det er højsæson for bankospil. Derfor indbyder FDF i Karlslunde traditionen tro til årets store bankospil, der holdes torsdag den 9. november kl. 19,30 i kantinen på Karlslunde Skole.

FDF kredsen i Karlslunde har tilrettelagt bankospillet med 20 gennemgående spil med både række- og pladegevinst samt sidegevinster i nogle af spillene. Fra gevinstbordet kan nævnes ænder, stege, kød, blomster, gavekort, vin, kurve, kaffe med meget mere.

Igen i år er der mulighed for at vinde anden til ”Mortensaften”, og samtidig byder bankospillet på spænding og gode gevinster, hvoraf mange er sponseret af firmaer, erhvervsdrivende, forret­ninger og pen­geinsti­tutter i Karlslunde og Greve.

Der er hos FDF i Karlslunde tradition for velbesøgte bankospil i en fyldt kantine på Karlslunde Skole. Bankospillet giver da også et godt overskud til kredsens daglige arbejde. FDF-kredsen i Karlslunde tæller over 250 medlemmer, og der er da også god brug for støtte til arbejdet blandt de mange børn og unge, som mødes til de forskellige aktiviteter i den aktive FDF-kreds.

Kilde: Alfred Jensen FDF Karlslunde

Deltag i debatten
Del.