Kom og besøg museet i den livlige weekend d. 19.- 20. august, hvor STAFET FOR LIVET indtager fortområdet. Køb STAFET FOR LIVETs armbånd i museets butik. På selve dagen kan alle de seje børn, der deltager i løbet få en gratis engangs-tatovering.

Stafet for livet

Stafet for livets deltagere kommer hvert år løbende på stien lige udenfor museet og ender på plænen ved Mosede Fort. Museet på Mosede Fort sælger STAFET FOR LIVET armbånd i museumsbutikken i tiden op til arrangementet. Om lørdagen d. 19. august kan alle de børn, der deltager i løbet få en gratis Mosede Fort ”tatovering” i museumsbutikken.

Sofus viser en sej tatovering

På kanten af krig

Både børn og voksne kan gå på opdagelse i udstillingen, hvor både pilfingre og hjerneceller skal i brug. På alle museets åbningsdage er der mulighed for at tage med på en halv times rundvisning, hvor du bliver guidet gennem kasemattens mange rum og hører om den danske neutralitet under 1. Verdenskrig. Børnefamilier kan også vælge at gå på opdagelse i udstillingen ”bevæbnet” med en iPad, hvor de kan spille sig gennem udstillingens temaer og dilemmaer med spillet ”Krigens Valg”.

Rekrut på fortet – få sved på panden og græs på knæene
På alle lørdage og søndag i august og september er der desuden mulighed for at gå på opdagelse på fortets volde og i de skjulte betonhuler og blive ”Rekrut på fortet”-  et forløb, der er udviklet til børn og deres familier. Det koster 25 kr. pr. barn at deltage i denne aktivitet, men så kan man også tage både hue og soldaterbog med hjem bagefter.

Priser og åbningstider
Museet har åbent tirsdag-søndag året rundt fra kl. 11-15 i hverdagene og kl. 11-16 i weekenderne. Entrépris 90 kr. for voksne, men kun halv pris for Greveborgere.

Børn op til 18 år er gratis.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.