Det er ikke hele parken Sommerland Sjælland har med fra Odsherred til aftenåbent i Køge fredag den 1. juni, men der bliver nok at opleve for små og store.

– Vi har selvfølgelig vores sjove maskotter og sommerværter med, som uddeler krammere og highfives. Ligesom store og små kan komme helt tæt på vores sjove danskproducerede veteranbil – Volvo Joker, fortæller Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland og fortsætter:

– Der er også mulighed for at vinde et hytteophold i vores konkurrence, ligesom vi har rabatkuponer til entré i Sommerland Sjælland med.

Køge-uge med rabat

Efterfølgende får Køge sin egen uge i Sommerland Sjælland, hvor der er mulighed for at bruge rabatkuponerne sammen med resten af familien.

– Vi håber, at Køges familier vil besøge os, så de kan have en sjov dag fuld af både grineflip og hyggestunder, forklarer direktøren og uddyber:

– Sommerværterne og maskotterne ser frem til at besøge Køge, hvor vi håber at møde en masse glade børn og voksne.

Hvis du downloader Sommerland Sjællands app til din smartphone og befinder dig i Køge-området, er der desuden en ekstra overraskelse, som du også kan bruge ved besøget under aftenåbent fredag den 1. juni.

Kilde: Sommerland Sjælland

 

Deltag i debatten
Del.