Det har været en fantastisk sommer på Lions Søndagsmarked ved Greve Midtby Center. Det vil vi gerne takke for på årets sidste markedsdag søndag d. 9. september med salg af kræmmerpølser, øl, vand og til lyden af dejlig traditionel jazzmusik.

Der kommer mange forbi hver søndag for at besøge Lions Søndagsmarked og gøre en god handel.  Stedet er blandt Hedeboegnens og Vestegnens største loppe- og kræmmermarkeder og finder sted hver eneste søndag sommeren igennem.

Der kommer loppefolk og kræmmere fra et meget stort opland, helt fra Lolland til Hillerød, København og Dragør. De første kommer tidligt om morgenen, før kl. 6, for at få lige den plads de gerne vil stå på og lige så tidligt kommer de første kunder og opkøbere, selv om markedet først officielt åbner kl. 9.

Foto: Søren G. Klingemann

Der er altid mulighed for at gøre en god handel dagen igennem, når private sælger ud af deres indbo.

Endnu engang er det blevet bekræftet, at både kræmmere og de mange besøgende er et trofast folkefærd. Der kommer ikke så mange kræmmere, når der er udsigt til regnvejr, men så snart solen skinner, er der mindst 120 stadepladser søndag efter søndag med alskens varer.

Vi har valgt, at den første søndag i maj er årets første markedsdag og den anden søndag i september er sæsonens sidste Søndagsmarkedsdag, idet vejret ellers bliver for ustabilt.

De 3 Lions klubber, Greve, Karlslunde og Tune vil gerne sige tak til alle loppefolk og kræmmere, som trofast har befolket Søndagsmarkedet samt til alle besøgende, som har gjort det givende og underholdende at møde op søndag efter søndag.

Hele overskuddet går uden nogen form for administration til at yde en humanitær indsats for trængende i lokalområdet og på landsplan.

Vi kommer igen til næste år.

Vil du være med i Lions og vil du høre mere om verdens største private humanitære organisation, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kig ind på hjemmesiderne greve.lions.dk, karlslunde.lions.dk, tune.lions.dk og følg os på Facebook, Søndagsmarked

Kilde: Lions klubberne i Greve kommune, Lions Greve, Lions Karlslunde og Lions Tune

Deltag i debatten
Del.