… Så kom på Greve Museum onsdag den 13. september mellem kl. 16 – 18, hvor museet holder indsamlingsdag til de kommende særudstillinger om hhv. sne og parcelhushaver.

Selv om Greve Museum har en stor samling af genstande i både de eksisterende udstillinger samt i museets magasin, så er der alligevel en del ting, som stadig mangler til de kommende udstillinger. Derfor har museet har brug for din til at fremskaffe både ting og fortællinger til udstillingerne.

Julen bliver hvid på Greve Museum!

I år er der snegaranti i Greve – i hvert fald på museet! Årets juleudstilling, som skal åbne til november handler nemlig om sne. Museumsinspektør Iben Overgaard fortæller, at museet stadig mangler en del effekter, fotos og historier for at komme i hus med en juleudstilling om sne, og hun håber derfor, at der er mange, der vil komme og enten forære eller låne museet ting til udstillingen. Måske har nogen gemt deres gamle ski eller kælke fra 1980’erne eller sneskovlen, der har skovlet sne i årtier på fortovet. Julepynt med sne vil også være meget velkomment. Og mon ikke også, at der er folk, som ligger inde med rigtig gode fotos af Greve Kommune dækket i hvid sne?

Når sneen er væk går vi i haven 

I løbet af 2018 vil der være fokus på parcelhushaverne i årets særudstilling. Derfor indsamler museet denne eftermiddag også ting, der knytter sig til haven. Museets ansatte leder både efter fotos af haver, haveplaner og ting fra haven. Så skal dine haveblade og –bøger, din haveplan, grill, plæneklipper eller havenisse udstilles, så er det nu, du skal finde det hele frem.

Vintersnebillede i gården

Tag det med som museet må få eller låne og tag en snak med museets ansatte for at blive klogere på, om netop dine ting eller historier skal med på de kommende udstillinger. Hvis det er større genstande, kan du også medbringe et foto.

 Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9 2670 Greve. Tlf. 43 40 40 36, onsdag den 13. september fra kl. 16 – 18. Denne onsdag har museet åbent fra kl. 11 – 20, da det er den anden onsdag i måneden. Læs mere om museet og de kommende udstillinger på grevemuseum.dk.

Kilde: Greve Museum

 

Deltag i debatten
Del.