Segways og løbehjul med elmotorer er elsket af både børn og voksne. Alt bliver pludselig meget sjovere, når løbehjulet har en motor. Uniwheels, hoverboads og segways er hurtigt blevet utroligt populære til både sjov og transport. Indtil nu har der dog lige været det ‘aber dabei’, at de ikke er lovlige i trafikken – men det bliver de nu, tyder alt på.

Et bredt flertal i Folketinget forventes i dag at vedtage en lov, der fra 1. januar tillader denne type eldrevne køretøjer i trafikken på linje med biler og cykler. I første omgang er der tale om en forsøgsordning for OneWheels og Segways samt elcykler, el-skateboards og el-løbehjul, som alle står til at få pålagt en fartgrænse på 20 km i timen.

Hos Witt A/S, der satser stort på deres nye division Witt E-Commute – fremtiden for personlig mobilitet, hilses det nye lovforslag velkommen. Salgs- og produktchef for Witt E-Commute, Thomas Jæger Molzen udtaler: “I en tid med flere og flere af denne type køretøj, så det er nødvendigt at få nogle regler at forholde sig til. Vi glæder os over, at vi nu i Danmark endelig kan følge med udviklingen i resten af verden, når det gælder lovligheden og fremtiden for personlig transport.”

Witt E-Commute består af bl.a. elcykler og Ninebot by Segway, hvor modeller som miniPRO, miniLITE, miniPLUS og det helt nye løbehjul ES1 nu bliver lovlige. Witt står for distributionen i hele Skandinavien.

Har du endnu ikke styr på julegaven til manden eller junior, så kan du nu med god samvittighed købe den allerfedeste julegave!

Vi foreslår fx:

• Ninebot by Segway miniPRO er et tohjulet selvbalancerende elkøretøj med en teknologi, der er udviklet af Segway. Du skal blot bruge dine indbyggede balanceevner for at komme fra A til B. Segway er et opsigtsvækkende produkt, som kan køre op til 18 km/t og op til 25 km på en enkelt opladning. Segway miniPRO er udstyret med LED-lys foran og bagved, hvilket betyder, at den både kan anvendes i dagslys samt efter mørkets frembrud.

• Ninebot by Segway ES1 KickScooter er et elektrisk løbehjul i høj kvalitet og med stor sikkerhed. Den er ikke et traditionelt transportmiddel, men fremtiden indenfor personlig transport. Opladning på bare 3 timer og en rækkevidde på 25 km. Samt en topfart på 20 km/t.

Kilde: Thomas Jæger Molzen – Nordic Sales

Deltag i debatten
Del.