Sommerferien er slut for Danmarksserieholdet fra Karlslunde IF og sæsonen starter op d. 4. august, hvor holdet tager imod GVI, Gentofte Vangede, på Strandgaard Park, Karlslunde Stadion.

Der er lagt op til en ny spændende sæson, hvor holdet fra Karlslunde er forstærket med en række nye spillere fra både Greve, Lyngby og AB. På posten som assistenttræner er der skiftet ud og vi skal byde velkommen til Jesper Myhrmann, som kommer med erfaring fra både divisionerne og Danmarksserien.

Holdet, vi skal se i år, arbejder som en enhed og i den seneste træningskamp mod Vanløse fra 2. division blev det 2-2. Karlslunde kom hurtigt foran i kampen og styrede spillet i første halvleg, som endte med en føring på 2-0 til Karlslunde.

I anden halvleg blev spillet mere ligelige fordelt og Karlslunde ”glemte” at spille det offensive spil, som gav pote i første halvleg.

Kampen endte 2-2 og det tegner godt for Karlslunde når turneringen starter op mod GVI d. 4. august kl 13 og kun 4 dage efter, d. 8. august kl 18:00, landpokalturneringen tager imod Næsteved fra 1. division.

I forbindelse med pokalkampen er det Greves borgmester, som byder velkommen til Strandgaard Park, Karlslunde Stadion.

Det er entreprenør Micky Strandgaard som har været i lommerne og nu lægger navn til Karlslunde Stadion, som på den måde nu omtales som Strandgaard Park.

Vel mødt i “parken”.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.