Søndag den 1. juli kan du tage med på rundvisning i den populære udstilling ”Farveflor – Broderi i 90 år”. Sidst museet holdt en offentlig rundvisning var der rift om pladserne, så skynd dig at reservere en billet, hvis du vil sikre dig en plads.

Museumsinspektør Birgitte Rosenhegn vil vise gæsterne rundt blandt de mange skitser, mønstre og broderier fra Haandarbejdets Fremme.

90 års jubilæumsudstilling

Udstillingen er blevet til i samarbejde med Foreningen Haandarbejdets Fremme og er med til at markere foreningens 90 års jubilæum. Haandarbejdets Fremme har siden 1928 støttet dansk håndarbejde og kunsthåndværk. På dagens rundvisning vil Birgitte Rosenhegn fortælle om de mange designere, som udarbejdede mønstre til Haandarbejdets Fremme, foreningens historie, motiver og tidernes skiftende modeluner og tendenser. Du kan blandt andet opleve klassiske designs af blandt andet Thorvald Bindesbøll, Gerda Bengtsson og Edith Hansen over til de meget farvestrålende designs af Bjørn Wiinblad, Per Arnoldi og H.M. Dronning Margrethe 2.

Haandarbejdets Fremmes bidrag til dansk kunsthåndværk er ubestridelig og de har været med til at udvikle en hel verden af kunsthåndværk som denne udstilling kan være med til at åbne op for og give lyst til at dykke ned i. Deres farver og motiver har givet dansk broderi noget helt særligt, som er unikt og elsket over hele verden.

Praktisk info

Rundvisningen foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 søndag den 1. juli kl. 12 og varer ca. 45-60 minutter.
Pris: Rundvisningen koster 30 kr. og derudover skal der betales entré til udstillingen: 40 kr. (Borgere i Greve Kommune samt medlemmer af Greve Museums venner har fri entré til udstillingen).

Det anbefales, at du køber eller reserverer din billet på forhånd på booking-museum@greve.dk eller 4340 40 36. Restbilletter sælges i døren på dagen fra kl. 11.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.