Greve Museum sætter sammen med Ældre Sagen i Greve fokus på demens. Derfor inviterer museet og Ældre Sagen i fællesskab til en hyggelig erindringscafé torsdag d. 7. februar kl. 13, hvor vi samles omkring te, kaffe og hjemmebagt kage. Gennem gamle ting, smage og sange kan deltagerne dele minder og historier fra deres liv.

Erindringscafé

Hukommelse er andet og mere end et arkiv, et fotoalbum eller en harddisk. Vi husker med kroppen, følelser og alle sanser. Ved erindringscaféen den 7. februar mødes gæsterne over kaffebordet sammen med museumsinspektør Kamilla Hjortkjær og frivillige værter fra Ældre Sagen i Greve for at dele gode historier fra en svunden tid, synge sange og se på ting og sager, som vi måske knap nok kan huske, hvornår vi sidst har brugt. Her kommer både gang i kaffemøllen, rationeringsmærkerne, piskeriset og gamle ugeblade, mens vi smager på en lækker hjemmebagt kage. Når maverne trænger til en lille pause vil vi krydre det hele med lidt fællessang. Erindringscaféen er både for dem, som er ramt af demens og for deres pårørende.

Kamilla Hjortkjær læser højt fra en ældre kogebog som en del af erindringscafeen

Praktisk info

Tid: Erindringscaféen finder sted torsdag d. 7. februar kl. 13-14.30.
Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve
Pris: 40 kr.
Tilmelding: Foregår ved henvendelse til Ældre Sagen på telefon 4040 2809 eller mail demens@senior-i-greve.dk senest den 1. februar.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.