I lørdags gæstede Jørgen de Mylius Greve Idræt hvor Cafe Langsiden havde sørget for lækker mad, bandet Repeatles, som spillede gode klassiske Beatles cover numre, og selveste radiolegenden, Jørgen de Mylius, til at afslutte festlighederne med 2 timers Show.

Planlægningen har været mange måneder forud for arrangementet i Greve. Møder og en masse kommunikation omkring forventningerne til selve festen kulminerede i lørdags til en dejlig aften i festens tegn.

Cafe Langsiden og køkkenpersonalet havde i timevis forberedt en lækker menu, der skulle nydes i Greve Idræts hallen sammen med tonerne af bandet Repeatles. Det siges, at bandet skulle er ét af de bedste Beatles cover bands i Danmark, hvilket man med rette kun kan sige om bandet. De leverede nogle utrolige dejlige toner og mange velkendte klassikere som de fleste nikkede genkendende til.

Efter Repeatles og en dejlig middag, skulle der selvfølgelig for alvor gang i festen. Til dette var selveste Jørgen de Mylius i Greve for at spille musik med sit Eldorado Show, der har taget lyttere med storm igennem mange år. Kendings melodien fra Eldorado er faktisk udarbejdet af Tommy Seebach, en god ven af Jørgen de Mylius, og senere hen moderniseret af sønnerne Rasmus og Nicolai Seebach.

Kendte klassikere fra Abba, Ottowan, Boney M. DJ Otzi, Tommy Seebach, Thomas Helmig var blandt nogle af de kendte sange Jørgen spillede til festen. Fra start til slut var alle på dansegulvet og med Jørgen’s små anekdoter mellem hvert nummer var det en aften i nostalgiens tegn. Er der en et band eller solo artist den mand ikke har mødt!?

Jørgen de Mylius

Vi glæder os til at inviterer jer indenfor til næste arrangement i Greve.

Kilde: Mads Lehnert

Deltag i debatten
Del.