Det populære golfsamarbejde Selandia Golf (SGS) mellem de syv klubber Greve, Falster, Harekær, Ishøj, Køge, Sydsjælland og Vallø har vist sig at være en kæmpe succes.

Ved at tilkøbe et SGS-medlemskab til 975 kr. kan hverdags- og fuldtidsmedlemmer af de syv klubber stort set spille frit på hinandens baner fra 1. april til 31. oktober. Ordningen betyder, at det enkelte medlem altid kan finde en bane at spille på. Banelukninger, klubturneringer mm. kan således ikke længere stille sig i vejen for medlemmernes spillelyst.

I en tid, hvor der er blevet bygget langt flere golfbaner end landets golfspillere kan besætte, er det ikke alene vigtigt at tiltrække nye golfspillere, men også at fastholde de nuværende medlemmer. SGS-ordningen er et vigtigt tiltag i denne forbindelse, idet medlemmerne oplever at ordningen er en merværdi i deres medlemskab. Hvert år stiger ikke alen antallet af medlemmer der tilkøber SGS men også antallet af runder der bliver spillet på hinandens baner.

Som SGS-medlem har klubbernes spillere en bred vifte af baner at spille på, uden hver gang at skulle betale flere hundrede kroner i greenfee.

Særlig turnering for SGS-medlemmer

I år er det 10. sæson med den populære ordning. Ikke alle har været med fra start, men de klubber der er med i dag, er superglade for samarbejdet. Derfor fejres jubilæet med en turnering kun for SGS-medlemmer.

Turneringen spilles i Vallø Golf, fredag den 3. maj kl. 9.00. Turneringsfee på 150 kr. dækker dagens ret og præmier. Der er allerede nu åben for tilmelding under Åbne Turneringer på www.valloe-golf.dk og kun for SGS-medlemmer.

Kilde: Inge Larsen

Deltag i debatten
Del.