Travlhed i Greve

Tilbud om fliserensning afslået – Skovbrynet, Karlslunde – Greve

Lørdag den 12 maj kl. 12.04 henvendte en 75-årig mand fra Karlslunde sig til politiet, fordi han af sine naboer var blevet opfordret til at orientere politiet om et tilbud om fliserensning fra en udenlandsk håndværker. En skotsk mand havde tirsdag d. 080518 kl. ca. 1200 henvendt sig og tilbudt fliserensning. Anmelderen havde derfor spurgt om at se hans arbejdstilladelse og se noget dokumentation for firmaets registrering hos de danske myndigheder. Da skotten ikke kunne fremvise dette, var der ikke blevet indgået nogen aftale.

Politiet vil gerne rose anmelderen for at være særdeles kritisk over for denne type uopfordrede henvendelser om tjenesteydelser fra firmaer, hvor der kan være tvivl om, hvorvidt der arbejdes under legaliserede forhold i Danmark. Kontakt politiet på tlf. 114 snarest efter en sådan henvendelse med oplysninger om personer og/eller køretøjer.

Indbrud/Brand – Greve.

Søndag den 13.maj kl. 09.06 blev anmeldt om en brand, der er sket mellem lørdag kl. 2200 og søndag kl. 0840, hvor en dør var opbrudt til Greve Strandkro. På stedet var der forsøgt at antænde ukendt materiale, der har ført til brandskader op af en dørkarm. Fra stedet stjålet ca. 10 flasker spiritus.

Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har hørt eller set noget til indbrud og branden. Ring 114.

Ung bilist overtrådte færdselsloven – Karlslunde, Greve.

Søndag den 13.maj kl. 17.00 blev en 17-årig fører af en bil standset på Mosede Landevej. Forinden havde politiet modtaget flere anmeldelser om hasarderet kørsel på Køge Bugt Motorvejen. Det viste sig, at den 17-årige fører af bilen, der er en ung mand fra Vanløse, havde kørekort, men ingen af de øvrige tre i bilen opfyldte kriterierne for at være ledsager for den unge bilist.

Reglerne er, at det kan tillades, at en 17-årig kører bil, hvis vedkommende har bestået køreprøve og har en ledsager, der skal være mindst 30 år, haft kørekort i 10 år til personbil og må ikke have været frakendt førerretten betinget eller ubetinget de sidste 10 år. Ledsageren skal medbringe sit kørekort, og han eller hun skal sidde på højre forsæde under kørslen.

I 2017 og 2018 har Midt- og Vestsjællands Politi haft fire sager, hvor 17-årige med kørekort har kørt uden at have en ”lovlig” ledsager med i bilen.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.