Politiet har haft endnu et travlt døgn i Greve

Ulovlig knallert på Grevevej i Greve

Mandag den 1.oktober kl. 09.30 standsede færdselspolitiet en 17-årig ung mand fra Viby Sj. på en 30-knallert, der kunne køre hurtigere end tilladt. En kontrolmåling på et rullefelt viste, at knallerten kunne køre 59 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Den 17-årige blev derfor sigtet for konstruktiv ændring af knallerten og kan nu ud over en bøde forvente en påstand om en betinget frakendelse af retten til at føre lille knallert.

Hurtig narkobilist – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Mnadag den 1.oktober kl. 12.00 målte færdselspolitiet en bilist til at køre mindst 146 km/t ad motorvejen i nordlig retning, selv om højst tilladte hastighed var 110 km/t. Bag rattet i den målte personbil sad en 21-årig mand fra Næstved, som var påvirket af narkotika (hash) under kørslen. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Spirituskørsel på knallert – Hundigevej, Greve

Mandag den 1.oktober kl. 15.30 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 74-årig mand fra Ishøj for spirituskørsel på en lille knallert. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkolhol.

Beruset mand – Eriksmindevej, Greve

Mandag den 1.oktober kl. 18.45 fik politiet information om, at en ambulance for tredje gang var blevet tilkaldt til en tilsyneladende beruset mand, som under ophold i gården ved kirken drak alkohol i en sådan grad, at borgerne blev bekymret og tilkaldte en ambulance. Politiet kørte til stedet og fik kontakt med en kraftigt spirituspåvirket, 52-årig mand fra Greve, som blev frihedsberøvet med henblik på afrusning i detentionen på politistationen i Roskilde. En læge undersøgte ham inden anbringelsen, men senere på aftenen måtte politiet få manden indlagt på sygehuset på grund af en ændring i hans tilstand. Han blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd på stedet.

Uorden – Rådhusholmen / Holmeagervej, Greve

Mandag den 1.oktober kl. 20.56 anmeldte en lokal borger, at to personer – en mand og en kvinde – råbte højlydt ad hinanden på Rådhusholmen. Kvinden havde muligvis råbt om hjælp, hvorfor borgeren kontaktede politiet. På Rådhusholmen traf politiet en 22-årig kvinde og en 23-årig mand begge fra Rødovre, som havde råbt ad hinanden på grund af interne uoverensstemmelser i deres forhold. Ingen af dem havde lidt overlast eller havde brug for hjælp, så politiet opfordrede dem til at tage i retning mod deres bopæle.

Kl. 2216 fik politiet endnu en anmeldelse om, at der i rundkørslen på Holmeagervej sad en mand, der råbte op. Politiet kørte til stedet og traf nu igen de to fra Rødovre. De blev igen bortvist fra stedet med opfordring til at tage i retning mod Rødovre. Ingen af dem blev sigtet for noget i anledning af anmeldelserne.

Mand på taget – Over Bølgen, Greve

Mandag den 1.oktober kl. 22.55 havde alarmcentralen fået et opkald fra en borger i nød, idet han måske havde gjort skade på sig selv. Ambulancepersonale og politiet kørte til en 50-årig mands bopæl i Greve, men han var ikke hjemme. Han blev dog senere lokaliseret til at befinde sig på et tag ved indkøbscentret Waves, hvorfra det lokale beredskab fik talt manden ned, uden at han kom til skade. Efterfølgende transporterede politiet manden til en psykiatrisk skadestue, hvor han efter eget ønske blev indlagt til fornøden behandling.

Bilist med mange joints i bilen mv. – Karlslunde rasteplads, Karlslunde – Greve

Tirsdag den 2.oktober kl. 00.50 foretog politiet rutinemæssig kontrol af en personbil, som var blevet ført ind på rastepladsen af en 26-årig mand fra Vanløse. Han havde ikke noget kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da politiet fik øje på en joint, blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ved en efterfølgende ransagning af bilen fandt politiet ca. 1100 færdigrullede joints, yderligere jointspapir samt et kontantbeløb. Pengene anser politiet for at stamme fra narkotikakriminalitet, hvorfor de blev beslaglagt sammen med de øvrige effekter som bevis i sagen. Den 26-årige mand blev anholdt som mistænkt for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer på grund af besiddelse af bl.a. de mange joints med henblik på videresalg. Anklagemyndigheden vil fremstille den anholdte i grundlovsforhør kl. 1100 ved Retten i Roskilde, idet den anholdte tidligere er straffet for narkotika-kriminalitet. Ved grundlovsforhøret vil anklagemyndigheden efter al sandsynlighed fremsætte begæring om dørlukning.

Narkokørsel – Hundige Centervej, Greve

Tirsdag den 2.oktober kl. 03.02 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Vordingborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.