Søndag d. 3. september byder Greve Museum i samarbejde med Haveselskabet til plantemarked på museets hyggelige gårdsplads. Her er der mulighed for at få ny inspiration til din have og få nogle gode planter afsat eller med hjem.

Kom og gør en god handel
Du vælger selv, om du vil bytte eller sælge dine planter og frø på dagens plantemarked. Husk blot, at planterne helst skal være i potter og forsynet med planteskilt, så alle kan se, hvad du tilbyder. Du er meget velkommen til at kigge forbi, selvom du ikke har noget at sælge eller bytte væk, men blot ønsker at se dig omkring eller få en god snak med andre planteinteresserede. Forudgående tilmelding er ikke nødvendig, mød bare op.

Museets cafe er åben, så du kan forene besøget med lidt eftermiddagskaffe eller -te og lækker hjemmebagt kage.

Greve Museum har fokus på historier om haven
At Greve Museum som noget helt nyt inviterer til plantemarked er ikke helt tilfældigt. Museumsinspektør ved Greve Museum, Iben Overgaard fortæller, at museet lige nu arbejder frem mod at åbne en udstilling i maj 2018, som netop skal handle om haven. ”Vi er rigtig glade for samarbejdet med Haveselskabet, da et plantemarked jo kan være med til at give os nye idéer og inspiration til, hvad der optager havefolket i dag! ”, siger Iben Overgaard, som også kan fortælle, at museet inviterer til en indsamlingsdag onsdag den 13. september, hvor museet håber at kunne indsamle eller låne genstande, der knytter sig til havelivet i Greve Kommune.

Praktiske oplysninger
Plantemarkedet foregår udendørs på Greve Museums gårdsplads søndag d. 3. september fra kl. 12 – 14. Der vil være mulighed for at sætte ting frem fra kl. 11.45. Museet vil sørge for nogle borde, men ved mange fremmødte kan der være rift om bordene, så hvis du har et lille klapbord, må du meget gerne tage det med.

Greve Museum har åbent tirsdag – fredag fra kl. 11-15 og lørdag og søndag fra kl. 11-16. Den anden onsdag i hver måned har museet åbent fra kl. 11-20. Læs mere om udstillingerne på museet på grevemuseum.dk eller på museets Facebookside.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

Kilde: Greve Kommune

 

Deltag i debatten
Del.