Søndag d. 2. september fra kl. 12-14 byder Greve Museum i samarbejde med Haveselskabet til plantemarked på museets hyggelige gårdsplads. Her er der mulighed for at få ny inspiration til din have og få nogle gode planter afsat eller med hjem.

Kom og gør en god handel

Du vælger selv, om du vil bytte eller sælge dine planter og frø på dagens plantemarked. Husk blot, at planterne helst skal være i potter og forsynet med planteskilt, så alle kan se, hvad du tilbyder. Du er meget velkommen til at kigge forbi, selvom du ikke har noget at sælge eller bytte væk, men blot ønsker at se dig omkring eller få en god snak med andre planteinteresserede. Forudgående tilmelding er ikke nødvendig, mød bare op.

Greve Museum har fokus på historier om haven

At Greve Museum som noget nyt inviterer til plantemarked er ikke helt tilfældigt. Museumsinspektør ved Greve Museum, Iben Overgaard fortæller, at museet på tirsdag d. 4. september slår dørene op for en helt ny særudstilling med titlen Mig og min have, som netop handler om vores liv med parcelhushaven gennem tiden.

Praktiske oplysninger

Plantemarkedet foregår udendørs på Greve Museums gårdsplads søndag d. 2. september fra kl. 12 – 14. Der vil være mulighed for at sætte ting frem fra kl. 11. Museet enkelte små borde, som kan lånes, men ved mange fremmødte kan der være rift om bordene, så hvis du har et klapbord, må du meget gerne tage det med.

Greve Museum har åbent tirsdag – fredag fra kl. 11-15 og lørdag og søndag fra kl. 11-16. Den anden onsdag i hver måned har museet åbent fra kl. 11-20. Læs mere om udstillingerne på museet på grevemuseum.dk eller på museets Facebookside.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.