Kom og oplev påsken på Greve Museum

1.verdenskrig i børnehøjde

Vi glæder os til at se en masse børn og deres voksne i påskeferien. Museet på Mosede Fort byder på daglige børnerundvisninger i påsken og inviterer børnefamilier til at gå i soldatens fodspor både indenfor i kasematten og ude på fortets område.

Daglige introduktioner til udstillingen

I påskeferien byder vi på særligt børnevenlige rundvisninger på alle åbningsdage kl. 11.30, og voksne kan stadig få en halv times introduktion til museets udstilling umiddelbart bagefter. Den daglige introduktion er en god mulighed for at høre mere om den ofte ukendte historie om, hvordan 1. verdenskrig fik store konsekvenser for det danske samfund.

 I soldatens fodspor

Få sved på panden og græs på knæene, når du med Fortidsjagten i hånden går på opdagelse inde i museets spændende udstilling og udenfor på fortets græsklædte volde, hvor I skal hjælpe rekrutten Jens med at løse forskellige opgaver. Bag den tunge jernport gemmer sig mange spændende rum i den gamle fortbygning. I udstillingen må I røre ved det meste, så det er spændende for pilfingre at gå på opdagelse. Prøv uniformerne, læg jer i hængekøjerne og lyt til soldaternes snorken. På de grønne græsarealer er der både gamle kanoner, hemmelige betonhuler og en masse andre historiske spor, som børnene skal hjælpe med at finde på Fortidsjagten. Både Fortidsjagten og børnerundvisninger er inkluderet i entréens pris. Og endelig kan du slutte besøget af med en kop varm kakao fra museets butik eller indtage en påskebuffet eller en museumsanretning på Restaurant Fortet.

Aktiviteter:

  • Familierundvisning hver dag kl. 11.30. Rundvisningen tager ca. 30 min. Alder: Fra 6 år.
  • For de yngre børn under 6 år er der mulighed for at finde forskellige børneposter på Fortidsjagten.
  • Voksenrundvisning hver dag kl. 12. Alder fra 15 år. Rundvisningen tager ca. 30 min.
  • Køb en kop varm kakao eller kaffe i museumsbutikken.
  • Hele dagen: Fortidsjagt både ude og inde.

Kilde: Greve Museum

Deltag i debatten
Del.