På et inspirationsmøde for både nye og veletablerede iværksættere får du den personlige historie om, hvordan den 39-årige marketingspecialist Malene Palmgren, som er mor til to små børn, har skabt sig en levevej. Til mødet får du indblik i, hvordan hun har arbejdet målrettet på at finde fodfæste som selvstændig i marketingverdenen med base i Vækstfabrikken Greve i ErhvervsCentret. Malene deler også rundhåndet ud af sin nyeste viden om, hvordan virksomheder kan lykkes med at øge salget ved at ramme den rigtige kundetype ud fra Kundemagneternes teori. 

Inspirationsmødet er gratis og finder sted torsdag den 15. juni 2017 kl. 16.30-20.30 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve. Deltagerne møder her den erfarne marketingkvinde Malene Palmgren, der har arbejdet i mere end 15 år med salg og markedsføring. Hun har været selvstændig i fem år med virksomheden Palmgren Marketing.

– Det er en stor tilfredsstillelse at komme og fortælle om min egen rejse som selvstændig til andre, der gerne vil i gang selv, eller som bare gerne vil inspireres til at blive bedre til at sælge mere til flere, uden at skyde med spredehagl, fortæller Malene Palmgren.

Er din kunde rød, grøn, gul eller blå – og hvordan får du dem i tale, så de køber af dig?
I dag lever Malene Palmgren af at hjælpe både etablerede og nystartede virksomheder med at målrette deres markedsførings- og salgsindsats ofte bare med enkle værktøjer og uden store forkromede kampagner. Malene afslutter her til juni 2017 en ny efteruddannelse hos firmaet Kundemagneterne. Til mødet vil hun give en introduktion til teorien bag Kundemagneterne. Teorien inddeler kunderne i fire typer karakteriseret ved farverne rød, grøn, gul og blå. Hver kundetype har klare præferencer til, hvordan man sælger til dem. På mødet fortæller Malene om, hvordan teorien kan bruges til at sikre en langt mere enkel og effektiv markedsføring, hvor virksomheden tiltrækker de rette kunder.

– Jeg er meget taknemmelig over og stolt over, at jeg er med på det første hold i verden, der bliver certificeret i Kundemagneterne. Jeg kan se, at den her teori skaber værdi for min egen forretning og ikke mindst for mine kunder. Til mødet vil jeg give deltagerne en idé om, hvordan de med de her enkle værktøjer i hånden kan spare både tid, kræfter og penge, når de ved hvem de vil sælge til og ikke mindst hvordan, udtaler Malene og fortsætter: Jeg vil gerne slå et slag for, at du som erhvervsdrivende skal være bevidst om, hvem det er, du skal have fat i med din salgs- og markedsføringsindsats. Du skal tillige være skarp på, hvad der virker i den måde, du henvender dig på til dine kunder på. Det gælder både din argumentation, dit design, dine billeder og opslag på de sociale medier. Det gælder i bund og grund om at identificere det, der motiverer og trigger din kundetype til et køb i den givne situation, og så målrette alle de signaler, du sender, til denne kundetype. Alt, hvad du gør, kan målrettes til den her kundetype, du går efter at ramme. Og det behøver ikke koste en bondegård, understreger Malene.

Erhvervs- og udviklingskonsulent Dorte Kjærgaard fra Greve Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret, håber, at rigtig mange lokale iværksættere og borgere med en drøm om at blive iværksætter vil melde sig til mødet via ErhvervsCentrets hjemmeside.

– Vi ved af erfaring, at det kan være meget svært for en nystartet iværksætter at få sin første kunde. Derfor har vi inviteret Malene Palmgren ind til at fortælle om, hvordan du bliver skarp på, hvad din egen identitet er, og hvem der er den helt rigtige kunde for dig og inspiration til at komme godt videre med at sælge til denne kundegruppe, udtaler Dorte Kjærgaard.

Til mødet får deltagerne også masser af viden og råd om at drive forretning af professionelle inden for jura, skat og økonomi. Interesserede kan også komme med på en rundvisning i Vækstfabrikken Greve, der holder til i ErhvervsCentret.

Program

16.00 Ankomst og registrering
16.30 Velkommen til nye iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune og præsentation af ErhvervsCentret Greve.
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, ErhvervsCentret – Greve-Solrød ErhvervsService16.40
16.40 Kort præsentationsrunde. Forbered gerne en kort præsentation af din forretningsidé.
17.00 Vigtige overvejelser i den tidlige opstartsfase – findes der en checkliste?
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice
17.20 Hvordan kommer du ud over salgs- og marketingsrampen?
v/ Malene Palmgren, Indehaver, Palmgren MarketingMalene har været selvstændig i 5 år og har kontorplads i Vækstfabrikken i ErhvervsCentret.

Kom og hør om hendes egne erfaringer som selvstændig og hvordan hun til hverdag klæder virksomheder på til at komme ud over salg- og marketingrampen.

Få et spændende indblik i hvordan marketingsverdenen arbejder og hvordan du selv kan bruge det i din egen forretning. Vi snuser bl.a. til de fire kundetyper, og du får en indsigt i, hvordan du med dem i hånden kan spare både tid, kræfter og penge, når du ved hvem du vil sælge til og ikke mindst hvordan.

18:15 Pause og sandwich

18.30 Iværksættervagten åbner – få svar på dine spørgsmål

Bogføring, skat og moms når du starter op
v/ Rosemai Holm, Indehaver, Rosemaiholm.dk
Virksomhedsformer, aftaler og andre juridiske forhold
v/ Advokat Jonas Hallum, Advokat, WINadvokater
Markedsføring af din virksomhed både online og offline
v/ Malene Palmgren, Indehaver, Palmgren Marketing
Forretningsmodel, produkt og målgruppe
v/ Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent
Løbende rundvisning i ErhvervsCentret og Vækstfabrik Greve

20.30 Tak for i dag 

 

Deltag i debatten
Del.