Max Manus A/S, der er Skandinaviens førende udbyder af kvalitetsløsninger inden for talegenkendelse og diktering målrettet sundhedssektoren i Norge, Sverige og Danmark, har åbnet et salgskontor i ErhvervsCentret i Greve.

Her har Søren Gershøj, der er firmaets nye sælger på Sjælland, fået indrettet sig i et lyst kontor med udsigt til grønne marker i et af Greves attraktive erhvervsområder tæt på Køge Bugt motorvejen, København og lufthavnen. Nu glæder han sig til at få hilst på flere af naboerne i ErhvervsCentret og lære flere lokale virksomheder på Sjælland at kende inden for hospitalsverdenen.

53-årige Søren Gershøj, der er uddannet elektroniktekniker, har en baggrund som sælger af IT-løsninger hos multinationale producenter og forhandlere i 35 år. Han har for fire måneder siden takket ja til et nyt job som sælger hos det familieejede firma Max Manus, der har norske ejere. Han arbejdede i begyndelsen både hjemmefra i privatboligen i Ishøj og på kontoret i firmaets hovedsæde i Århus. Men da de kunder, som Søren skal pleje og opdyrke, befinder sig på Sjælland, gav det mening at lede efter et centralt beliggende kontor i et erhvervshus på Sjælland.

Valget faldt hurtigt på ErhvervsCentret i Greve på Korskildelund 6, fortæller Søren, og pr. 1. august flyttede han ind i et 14 m2 kontor tæt på den store fælles kantine i ErhvervsCentret, hvor der i umiddelbar nærhed er indrettet et Business Lounge område med bløde øreklapstole, sofa samt biopejs.

– Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Det er rart at have fået et sted at møde ind, og her er et rigtig godt miljø. For mig er det guld værd at komme ud blandt andre og blive en del af et lokalt erhvervshus. Mit job går i høj grad ud på at udvide mit netværk og skabe værdifulde relationer til eksisterende kunder samt andre fagfolk, som endnu ikke kender eller bruger vores talegenkendelsesteknologi. Så jeg skal fremover mere ud på messer, opsøge netværk og snakke med en masse mennesker og holde møder. Det glæder jeg mig til, fortæller Søren. Han håber, at der hurtigt kommer gang i salget til hospitalssektoren på Sjælland. For han er overbevist om, at lægerne med Max Manus produktet undgår tidskrævende tastearbejde og får frigivet mere tid til patienterne.

Søren har lige har købt en tyk bog med sundhedsfaglige udtryk blandt andet på latin for at rette op på, at han med egne ord er ’lidt bagud på point’, hvad angår det sundhedsfaglige aspekt. Talegenkendelsesteknologien kan bruges i mange brancher, så Søren glæder sig til at tale med læger, sygeplejersker, hospitalsdirektører, advokater, call centre og personer fra banksektoren for bare at nævne nogle få. Han ser det som sin fornemste rolle at kunne lytte mere end at tale, når han varetager jobbet som sælger. Og han ser det som en kæmpe fordel, at han med den nye kontoradresse i Greve kan komme hurtigt til og fra arbejde og nemt og hurtigt rundt til kunder og samarbejdspartnere på hele Sjælland.

– Jeg er glad for, at ledelsen hurtigt accepterede mit forslag om, at vi fik kontor i ErhvervsCentret. Det er fordelen ved at være ansat i et mindre familieejet firma. Du kan få alt til at ske fra dag til dag. Jeg var ikke interesseret i at få et kontor i København pga. trafikken og parkeringsproblemer. Jeg hørte om ErhvervsCentret fra en i mit netværk. Jeg faldt for stedet på grund af beliggenheden, de professionelle rammer og den gode stemning, udtaler Søren.

Fra kontorartikler til talegenkendelse

Max Manus havde oprindelig fokus på at sælge kontorartikler. Men i dag er det talegenkendelsesteknologien, der har overtaget helt.

– I Jylland har firmaet godt fodfæste på markedet, men på Sjælland kan det blive meget bedre, da firmaet har mistet mange brugere, da Sjællands sundhedsvæsen gik over til It-systemet Sundhedsplatformen, siger Søren.

Han vil helt klart anbefale ErhvervsCentret til andre virksomheder, der søger efter et centralt beliggende og præsentabelt kontor til en filial på Sjælland.

– ErhvervsCentret er et dejligt sted med grønne omgivelser og professionelle rammer med en høj service. Mødefaciliteterne er et stort plus, og det ligger tæt på motorvejen, siger Søren Gershøj.

Kilde: ErhvervsCentret Greve

Deltag i debatten
Del.