Langt fra alle hunde får dækket det daglige behov via foderet. Men nu er der hjælp at hente for alle hundeejere med et nyt kosttilskud til hunde baseret på fiskeolie (Omega-3), vitaminer og mineraler.

Kosttilskuddet er tilpasset, så det dækker de behov en glad, aktiv og sund hund har hele sit liv. Serien af kosttilskud fra Pet for Life er baseret på fiskeoliekapsler og udviklet af dyrlæger og eksperter fra Københavns Universitet med speciale i klinisk ernæring og medicin til familiedyr.

Ligesom vi selv sørger for at spise varieret og supplere vores kost med tilskud, der hjælper mod f.eks. træthed og hårtab om vinteren og måske ekstra kalk til knoglerne, når vi bliver ældre, så har hunde naturligvis også skiftende behov alt efter årstid og alder.

Alligevel giver de fleste hundeejere deres hund den samme kost året rundt. Men selv det bedste kvalitetsfoder er sammensat, så det kun dækker hundens basale behov for sund ernæring. For eksempel får hunde med alderen større behov for zink og mindre behov for kalk.

Kosttilskud eller tilskudsfoder til hunde er et naturligt supplement til hundens foder. Din hunds behov ændres nemlig afhængig af årstid, alder og dens aktivitetsniveau samtidig med, at nogle racer har særlige udfordringer.

Der er brug for ekstra næring og vitaminer i den mørke tid

Hvis din hund er meget aktiv, har den måske brug for ekstra kalk til knogler og led. Eller din hund kan have særlige behov og skavanker som f.eks. problemer med maven, allergi, trist og kedelig pels, stive led eller dårlig blodcirkulation.

Pet for Life har gjort det nemt for alle hundeejere at give deres hund det ekstra tilskud. Alle tilskud gives som fiskeoliekapsler, da fiskeolie (Omega-3) er sundt for hunden, og mange års erfaring viser, at kapslen gør det nemt at opbevare og dosere kosttilskuddet. Samtidig sikrer kapslen, at hunden indtager hele tilskuddet, så intet efterlades i skålen. Det er også muligt at give fiskekapslerne som en godbid uden for måltiderne.

Kilde: Pet for Life A/S

Deltag i debatten
Del.