Karlslundes Danmarksseriehold har i den forgangne uge spillet 2 kampe. Én i DBUs pokalturnering på hjemmebanen Strandgaard Park og én i Danmarksserien på udebane i Tårnby.

Det blev til et nederlag i DBU Pokalen på 3-0 til Næstved fra 1. division. Det var en hård kamp for Danmrksserieholdet. Næstved trykkede på fra starten men der skulle alligevel gå 39 minutter inden det lykkedes gæsterne, at bringe sig foran 1-0. Det holdt til pausen og Næstved fortsatte trykket i anden halvleg, hvor de få minutter inde i halvlegen fik tilkendt et straffespark.

Den snuppede Karlslundes nye målmand, Frederik Ulriksen, og vi skulle helt hen til sidste kvarter inden gæsterne bragte sig på 2-0 på endnu et straffespark, hvor Karlslundes målmand var chanceløs. I overtiden lykkedes det for Næstved at bringe sig på 3-0 og er dermed videre i DBU Pokalen. Karlslunde spillede sig frem til chancer gennem hele kampen men det lykkedes altså ikke at få bolden skubbet over stregen.

Kampen blev åbnet af Greves borgmester Pernille Beckmann, som trak lod og hilste på både dommertrio og spillere.

I Danmarksserien var Karlslunde en tur i Tårnby. Her blev det til en sejr på 2-1 og dermed sikrede Karlslunde sig de første 3 point i turneringen. Karlslunde kom foran 1-0 i første halvleg men overlod derefter initiativet til hjemmeholdet, som fik udlignet inden pausen. Efter 25 minutters spil i anden halvleg kom Karlsunde på 2-1 og her efter blev Karlslunde ramt af 2 røde kort og en bortvisning.

Karlslunde tager i næste kamp imod IF Skjold Birkerød, som har spillet og tabt en enkelt kamp til Avedøre. Kampen mod Skjold kan ses på Strandgaard Park, Karlslunde Stadion nu på lørdag d. 18. august kl 13.

Kilde: Karlslunde IF

Deltag i debatten
Del.