Nyt fra Karlslunde IF

Efter Henrik Johannesen har overtaget roret, som cheftræner for Karlsunde IF’s Danmarksseriehold, blev der annonceret ny spillestil. Det har nu givet bonus. Efter en lussing i første runde, til rækkens nummer 2 fra Herlev, skulle Karlslunde i første hjemmekamp i foråret, hvis man ellers kan kalde det det, tage imod rækkens nummer 3, LSF.

LSF startede ud i sidste weekend med at slå Holbæk, rækkens nummer 2, og det var på papiret endnu en gang en svær modstander for KIF. Kampen blev spillet på ”kunsten” idet græsbanerne, og dermed stadion, stadig ikke er klar. Det blev en kold og blæsende omgang, som et halvt hundrede tilskuere blev vidende til. LSF startede bedst og på trods af medvind til KIF i første halvleg var det gæsterne der sad på spillet og bragte sig foran 1-0 da der var spillet ca 10 minutter.

Det var rækkens topscorer ”Scott” som var på pletten. Karlslunde haltede lidt efter resten af halvlegen dog uden at det blev til yderligere scoringer. I anden halvleg kom KIF klart mere aggressive ud og satte sig på kampen. LSF var stækket og det blev til flere store chancer og et hav af offside kendelser. På et hjørnespark ca 2 minutter før tid, bragte Karlslunde balance i regnskabet og udlignede til 1-1. Det var den indskiftede Aziz der sendte bolden i mål på hovedstød. Det gav endnu mere speed og mod til drengene fra KIF og ca 1 minut inde i overtiden var Aziz igen på pletten og bragte Karlslunde på sejrskurs med målet til 2-1. Denne stilling holdt resten af de 95 minutter og dermed tog Karlslunde et vigtigt skridt videre på vejen væk fra bunden af rækken.

Cheftræner Henrik Johannesen var godt tilfreds efter kampen: ”Holdet fortjener stor ros for at holde gameplanen. Man kan godt sige, af LSF var bold besiddende men ud over deres scoring, som vi giver dem, så var de noget harmløse. Det var med fuldt overlæg, at LSF ikke skulle have plads til at spille og at finde rum på siderne og i bag- og mellemrum, derfor havde vi i dag ændret til 4:3:3 og stod noget mere kompakt.

Jeg har stor tiltro til drengene, de tror på mig og som sagt tror jeg på dem. Sejren betyder, at bunden bliver mere kompakt og der er flere med i striden og det er godt. Nu holder vi fokus på den næste kamp og så må vi se hvor det bringer os hen – meget gerne til skridt tættere på overlevelse”.

Sådan siger Henrik om sin oplevelse lørdag og om den vigtige hjemmekamp lørdag d. 7. april kl 13 mod Holbæk. Henriks slutbemærkning er: ”TUSINDE TAK til de frivillige i KIF og til alle de tilskuere som mødte op – det er bare klasse”

Kilde: Karlslunde IF – Carsten

Deltag i debatten
Del.