Strandskolen i Karlslunde har fået en ny skoleleder, som glæder sig til at arbejde tæt sammen med forældrene.

Lone Svarre Petersen er blevet ansat på skolen fra 1. august 2017. Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har valgt at ansætte Lone Svarre Petersen som ny skoleleder på Strandskolen.

Centerchef for Dagtilbud & Skoler Rasmus Johnsen er glad for, at Greve Kommune kan tiltrække mange dygtige ansøgere, og han ser frem til samarbejdet:

” Vi har et attraktivt skolevæsen i Greve, der kan tiltrække kvalificerede ansøgere. Lone Svarre Petersen har en stor erfaring med forældresamarbejde. Og så faldt vi for hendes humoristiske og tillidsvækkende fremtræden”, smiler han.

Lone Svarre Petersen har 17 års erfaring med skoleledelse og kommer fra en stilling som leder af Ellemarkskolen i Køge. Tidligere har Lone Svarre Petersen været skoleleder på 10. klassecenteret i Ishøj.

”Jeg glæder mig til at starte som skoleleder på Strandskolen, hvor jeg ved, at der er en aktiv og interesseret forældregruppe, der støtter skolen. Det bliver spændende i de kommende år at samarbejde om Greve Kommunes skolepolitik, hvor der er fokus på læring, trivsel, innovation, inklusion og den digitale skole”, siger Lone Svarre Petersen.

Lone Svarre Petersen er 58 år gammel og bor i Køge sammen med sin mand.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.