Henrik Harder bliver ny direktør i Greve Kommune, hvor han sammen med to andre direktører skal stå i spidsen for kommunens cirka 3000 medarbejdere.

Henrik Harder bliver ny direktør i Greve Kommune. Han kommer fra en direktørstilling i Ringsted Kommune og har massiv erfaring fra chefgange og toplederkontorer.

Men Henrik Harder har ikke en traditionel karriere og en klassisk DJØF-baggrund. For han begyndte sit arbejde i det offentlige som skolelærer i Ballerup Kommune.

Henrik Harders utraditionelle baggrund er et stort plus, siger Greves kommunaldirektør Claus Thykjær.

“Vi har valgt Henrik Harder, fordi han har en ekstraordinær bred erfaring. Han ved, hvordan det er at være menig kommunal medarbejder, fordi han selv har været det. Han har samtidig arbejdet sig op igennem hierarkiet, så han i dag er en højt kvalificeret topleder, der tænker strategisk, arbejder struktureret og har et imponerende overblik,” siger han.

Henrik Harder glæder sig til at komme i gang i Greve:

“Jeg ser frem til, at blive en del af Greve Kommune, og glæder mig meget til at lære den bedre at kende. Jeg tænker, at Greve Kommune er en ambitiøs udviklingsorienteret kommune, hvor der er fokus på, at skabe positive effekter for borgere, gode medarbejderforhold og kort vej fra politisk be-slutning til implementering i praksis. Tre vigtige målsætninger, som jeg vil lægge mig i selen for, at vi sammen kan lykkes med.”

Henrik Harder får ansvar for fagudvalgene for Børn- og Ungeudvalget, Børn – og Familieudvalget samt Teknik, Bygninger og Miljøudvalget.

Kilde: Greve Kommune

Deltag i debatten
Del.