Ikano Bolig åbner nu for salget af rækkehuse i Greve. Derfor holder Ikano Bolig åbent hus søndag den 18. november kl. 12.00 ved Skovbo Allé. 

Om et års tid vil de første rækkehuse fra Ikano Bolig stå klar til indflytning på grunden ved Skovbo Allé i Greve. Allerede nu åbner salget af boliger, og derfor inviterer Ikano Bolig til åbent hus på grunden på søndag den 18. november kl. 12.00-14.00.

“Vi har allerede mødt en stor interesse for rækkehusene, som bliver de første boliger, vi bygger i Danmark. Derfor glæder vi os meget til at kunne fortælle naboer og andre interesserede mere om projektet. Så vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at kigge forbi og få en snak om mulighederne over en kop kaffe,” siger René Brandt, adm. direktør i Ikano Bolig.

Der bliver bygget omkring 230 rækkehuse fordelt på et- og toplanshuse på mellem 90 og 125 m2, og prisen for boligerne vil ligge på mellem 2.900.000 og 3.400.000 kr. På www.ikanobolig.dk kan man læse mere om boligerne, som bliver solgt via Danbolig Jim Riel i Greve & Solrød.

Fællesskab og kubiksmarte boliger

Det nye boligområde er udviklet så beboerne i de nye rækkehuse vil kunne mødes og skabe et godt socialt fællesskab.

“Vi har en ambition om mere end blot at bygge boliger. Vi ønsker at bygge fællesskaber. Det betyder også, at vi ikke bare vinker farvel, når nøglerne til de færdige huse er overdraget. Vi vil også engagere os i området, efter at beboerne er flyttet ind,” fortæller René Brandt.

Boligerne bliver indrettet i samarbejde med IKEA Taastrup, og grundtanken er at bygge kubiksmarte boliger. Det handler om at udnytte hele rummet i boligen bedst muligt, så der bliver skabt funktionelle hjem til gavn for de mennesker, der skal have deres hverdag her.

Yderligere oplysninger

René Brandt, adm. direktør hos Ikano Bolig, Rene.Brandt@ikanobolig.dk, +45 5154 1155.

Fakta

Boligprojektet i Greve: 230 kubiksmarte rækkehuse

Ikano Bolig har købt en grund ved Skovbo Allé i Greve Kommune.
Grunden er på 112.600 m2, hvoraf ca. 25.000 m2 vil blive bebygget.
Grunden er beliggende ca. 3 km fra Greve Strand og med en afstand til Københavns centrum på bare en halv times transport.
Der bliver bygget omkring 230 rækkehuse fordelt på et- og toplanshuse på mellem 90 og 125 m2.
Prisen på boligerne vil være mellem 2.900.000 og 3.400.000 kr.
Indretningen af husene sker i samarbejde med IKEA Taastrup, så alle kubikmeter bliver udnyttet bedst muligt.
De første huse bliver udbudt til salg nu og vil stå klar til indflytning i efteråret 2019.
Danbolig Jim Riel i Greve & Solrød kommer til at stå for salget af boligerne.

Kontaktmuligheder findes på www.danbolig.dk/butik/greve.

Læs mere på www.ikanobolig.dk

Kilde: Ikano Bolig

Deltag i debatten
Del.