Ved De Danske mesterskaber i præcisionsskud for herrer, som blev afholdt i Høng  søndags den 19. august, var det 2 af Boule Hedebos dygtige petanquespillere, der vandt guld og sølv. Lasse Dithmar satte nordisk rekord og vandt guld med ikke mindre end 55 points, Morten Junge vandt sølv. I veteranrækken vandt Poul Kjøller, også fra Boule Hedebo, bronze.

Lasse Dithmar er i det hele taget i en fantastisk god form i sommer. Ved de åbne Danske mesterskaber i petanque i juli vandt han guld i singlemesterskaberne. I øvrigt ved samme mesterskaber vandt Maria Saxild Laursen og Morten Saxild Hansen – også fra klubben – guld i mix-double.

Lasse Dithmar og Morten Saxild vandt guld i herredouble. Lasse Dithmar er endvidere af Dansk Petanqueforbund udtaget til at spille EM i single i Italien i oktober. Derudover er han sat på det rene Boule Hedebo hold for herrer, der skal spille VM i Canada i september.

Morten Junge, Lasse Dithmar, Emil Petersen og Kasper Bak Laursen

I Boule Hedebo er man stolt af at have nogle af Danmarks dygtigste petanquespillere. Klubbens elitehold er på nuværende tidspunkt stærkt på vej til at erobre DM for hold for 10. år i træk, idet holdet ligger klart i spidsen med 17 point ud af 18 mulige. Der mangler kun én spillerunde i denne turnering. Eliteholdet har endvidere i sommer spillet sig videre til Euro Cup finalen 2018.

Kilde: Dora Voss Andersen, Boule Hedebo

Deltag i debatten
Del.