RTM Insurance Brokers er den største danskejede forsikrings- og pensionsmægler i Danmark, og virksomheden har vokseværk. Siden virksomheden flyttede fra Ishøj til Greve i 2008 er antallet af medarbejdere vokset fra 16 til 60. I de sidste fem år har virksomheden fordoblet sin omsætning og indtjening. Nu er virksomheden blandt de tre virksomheder, der er nomineret til Greve Erhvervspris.

RTM Insurance Brokers har gennem 25 år specialiseret sig som forsikringsmægler inden for industri, erhvervs- og pensionsforsikring. Det går ganske godt med forretningen. Alene i 2017 fik virksomheden mere end 12.000 nye kunder inden for pension og formuerådgivning, og antallet af medarbejdere er også øget, fortæller Leif Rexen, der er stifter, ejer og adm. direktør i firmaet:

– Vi beskæftiger i dag 60 mennesker, hvoraf flere er tilflyttet kommunen, fx en ingeniør fra Frederikssund og en CFO fra Holte, så de nu har fem minutter til arbejde. Alene sidste år blev vi 12 flere medarbejdere, oplyser Leif med et stort smil og tilføjer, at han lægger stor vægt på at beskæftige borgere fra lokalområdet.

Samarbejde med Jobcentret om at give langtidsledige fodfæste på arbejdsmarkedet

Han fortæller også, at virksomheden sidste år gennemførte et seks ugers jobtræningsprogram for fem ledige borgere, og at to af dem efterfølgende blev fastansat.

– Jeg er stolt over, at vi kan beskæftige Greveborgere og give noget tilbage til det lokalsamfund, vi er en del af. Det er dejligt at kunne være med til at sikre, at nogle mennesker igen oplever, at de har noget at stå op til og føler, at de kommer videre i deres liv, siger Leif og tilføjer, at de fleste af medarbejderne i dag bor i enten Greve, Solrød eller Vallensbæk.

RTM Insurance Brokers har siden den 8. august 2008 haft hovedsæde på Greve Centervej 90 i en tidligere rideskole. Her har Leif, der også er Greveborger, fået renoveret og moderniseret bygningen efter alle kunstens regler og bibeholdt den oprindelige byggestil. I dag, efter en større millioninvestering, er ruinerne fra rideskolen forvandlet til et 1.400 kvadratmeter hvidpudset kontorhus i grønne omgivelser tæt ved Greve landsby. Her kan medarbejderne og alle andre interesserede borgere og virksomheder leje både mødelokale, festlokale eller et lagerrum til opbevaring af fx møbler på 2.800 kvadratmeter. Snart opføres også et nyt supermarked på marken ved siden af. RTM Insurance Brokers har været med til at udvikle en lokalplan for området.

– Det giver jo en stolthed, at vi får lov til at spille en rolle i udviklingen af kommunen. Det er en glæde at få tingene til at gro i Greve ved at udvikle området og gøre borgerne glade for at komme her, siger Leif, der ser optimistisk på fremtiden.

– Om fem år er vi 30 flere mennesker hernede. For vi trives med at drive virksomhed i Greve, og vi håber, at vi kan få lov til at udvide her på matriklen. Her er højt til himlen og lys og frisk luft, så her vil vi gerne blive, udtaler Leif.

Det er GreveSolrødErhverv, der har indstillet RTM Insurance Brokers til Greve Erhvervspris 2017:

– Leif Rexen har gennem en årrække vist, at han er et energibundt og en ildsjæl med et udpræget iværksættergen. Han har altid nye forretningsideer i hovedet og en masse jern i ilden. Han er om nogen en handlingens mand, der griber chancen og bider sig fast, når den er der. Over for lokalsamfundet er han loyal og engageret. Han vil sine naboer og sin by det godt, når han gør forretning. Greve skal være et attraktivt sted at bo og drive forretning, er hans ledetråd, vurderer formand for GreveSolrødErhverv Helena Nymann.

Se video om RTM Insurance her: https://youtu.be/AJqOmL_30kg

Kilde: ErhvervsCentret Greve

Deltag i debatten
Del.